Şehit Uzman Çavuş, son yolculuğuna uğurlanıyor

cenazenin getirilişi, musalla taşına konulması anne babası ve kardeşleriden görüntü, silah arkadaşları ve komutaçorumnın ağlaması

( ÇORUM - 1)- Cenaze törenine Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekçi’de katılıyor ÇORUM
Silahlı Saldırı Uzman Çavuş Askeri Tören Gözyaşı Terör Örgütü 


- Hakkâri/Şemdinli bölgesinde, bölücü terör örgütü mensupları tarafından gerçekleştirilen silahlı saldırı sonucunda şehit düşen Piyade Uzman Çavuş Mustafa Eker, son yolculuğuna uğurlanıyor. Şehit Piyade Uzman Çavuş Mustafa Eker’in cenazesi düzenlenen törenin ardından uçakla Ankara’ya buradan da konvoyla Çorum’a gönderildi. Şehit uzman çavuş Eker'in cenazesi askeri törenin düzenleneceği Akşemsettin Cami’ine getirildi.
Oğlunun al bayrağa sarılı tabutuna sarılan anne Fatma ve baba Hasan Eker gözyaşlarına boğuldu. "Tabutun başında uzun süre gözyaşı döken anne Fatma Eker, "Mustafa oğlum sesin niye çıkmıyor" diyerek gözyaşı döktü. Komutan ve silah arkadaşlarının gözyaşları Şehit Uzman Çavuşun cenaze törenine hakkari'deki silah arkadaşları da katıldı.
Tabutun başında birbirlerine sarılarak gözyaşlarına boğulan askerleri bir komutan teselli etmeye çalıştı. "Mustafa şehit oldu komutanım" diyen silah arkadaşları güçlükle teselli etti. Görevli komutanda bir süre sonra gözyaşlarına hakim olamadı.(MM-BÖ)
18 Şubat 2018 Pazar günü yayınlandı