Savcı Sayan'dan Kılıçdaroğlu'na üçüncü göz eleştirisi

A Haber ekranlarında yayınlanan Memleket Meselesi programında CHP lideri Kılıçdaroğlu'nun MİT iddiası ve çözüm süreci masaya yatırıldı. Programın yorumcularından olan CHP eski MYK üyesi Savcı Sayan, CHP liderini sert sözlerle eleştirdi.
Savcı Sayan  Chp Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu Çözüm Süreci 


“KILIÇDAROĞLU'NUN GÖZÜ ÇIKSIN”
7 Şubat'taki MİT krizi başarılı olmayınca Kılıçdaroğlu'nun devreye sokulduğunu söyleyen Sayan, Türkiye'yi hedefe koyanların millileşen bütün kurumlara karşı çıktığını söyledi. “Bunu CHP üzerinden yapıyorlar” diyen Sayan, “Milli İstihbarat dünyanın en büyük devrimini yaptı. Kürt olayının çözüm olayını Milli İstihbarat götürüyor. Yerli bir göz götürüyor. Kılıçdaroğlu'nun gözü çıksın. Üçüncü göz diyor ya; görmüyor işte.” dedi. Savcı Sayan'ın bu eleştirisi stüdyoda gülüşmelere neden oldu.

“CHP ÜZERİNDEN OPERASYON YAPIYORLAR”

Sözlerinin devamında millileşen bütün kurumlara CHP üzerinden operasyon yapıldığını söyleyen Sayan, “Umarım CHP'nin üst kademesi bunu bilmeyerek yapıyordur. Bunu farkında olmadan götürüyorlardır. Bu kadar kötülüğe ortak olacaklarına inanmıyorum.” şeklinde konuştu. Kılıçdaroğlu'nu MİT iddiası üzerinden eleştirmeye devam eden Sayan, “Böyle bir şeyin söylenmesi ülke açısından büyük bir tehlikedir. Ülkeyi kamplara bölmektir. Yeniden Türk-Kürt- Alevi-Sünni savaşı başlatmaktır. Kılıçdaroğlu bunları söylüyor ben evde kriz geçiriyorum.Bir siyasetçi böyle olmamalı” ifadelerini kullandı.
Kemal Kılıçdaroğlu Hakkında
Kemal Kılıçdaroğlu, 1948 yılında Tunceli'nin Nazımiye İlçesi'nde dünyaya geldi.ilk ve ortaöğrenimini Erciş, Tunceli, Genç, Elazığ gibi Anadolu'nun çeşitli yerlerinde tamamladı.1971 yılında ise Ankara İktisadi ve Ticari İlimler Akademisi'nden (Gazi Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi)mezun oldu. Lisans öğrenimini tamamladığı 1971 yılında, girdiği hesap uzman yardımcılığı sınavının ardından Maliye Bakanlığı'nda göreve başladı. Daha s...
devamı
26 Kasım 2014 Çarşamba günü yayınlandı