Şamil Tayyar: Neyin efeliğini yapıyorsun

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin ' 1918 ' de Mondros ' da imzalanan mütareke şartları neyse 28 Şubat ' ta ilan edilen ihanet mutabakatı aynısıdır” sözlerine Ak Partili Şamil Tayyar'dan sert yanıt geldi.
Abdullah Öcalan Şamil Tayyar 28 Şubat Devlet Bahçeli Milletvekili 

Beyaz Tv ekranlarında Erkan Tan'ın sunumuyla ekrana gelen ' Son Söz ' programına konuk olan Ak Parti Gaziantep Milletvekili Şamil Tayyar çarpıcı açıklamalarda bulundu.
MHP lideri Devlet Bahçeli'nin 28 Şubat'ta açıklanan ve PKK'yı silah bırakmaya çağıran bildiri için ' Sevr ' benzetmesi yapmasına, Ak Parti cephesinden yanıt geldi. Ak Parti milletvekili Şamil Tayyar, Bahçeli'nin bu konuda söyleyebilecek bir şeyi olmadığını ifade ederken, şu ifadeleri kullandı:
ÖCALAN'I ASAMADINIZ
Devlet Bahçeli, Abdullah Öcalan cezaevindeyken 1999-2002 arasında koalisyon ortağı değil miydi? Niye o dönemde Kandil'e operasyon yapmadınız? Biz sizden bayraktan falan vazgeçtik, Kandil'e bayrak dikmeyin, elinizin altında cezaevindeki Abdullah Öcalan'ı asamadınız.
SEN HANGİ EFELİĞİ YAPIYORSUN
Sen hangi efeliği yapıyorsun. Devlet beyin bugün söyleyeceği tek bir söz var mı? Kandil'den vazgeçtik, sen İmralı'da idam sehpası kuramadın!
BEYAZ GAZETE




Şamil Tayyar Hakkında
1965 yılında Gaziantep'in İslahiye ilçesinde doğdu. İlk orta ve lise öğrenimini İslahiye ilçesinde tamamladı. 1986 yılında Gazi Üniversitesi İletişim Fakültesi'ni bitirdi. Gazeteciliğe 1985 yılında Gazi Üniversitesi İletişim Fakültesinde son sınıf öğrencisi iken Milliyet Gazetesinde başladı. 21 yıllık meslek hayatının 17 yılı Milliyet ve Sabah gazetelerinde geçti. Son olarak Yeni Şafak Gazetesinde Ankara Haber Müdürü ve köşe yazarı Tercüman Gazet...
devamı
Devlet Bahçeli Hakkında
1948 yılında Osmaniye'de doğdu. Yörede Fettahoğulları olarak bilinen geniş bir Türkmen ailesine mensuptur. İlköğrenimini Osmaniye'de, orta öğrenimini İstanbul'da tamamlayan Devlet Bahçeli, üniversite öğrenimini Ankara İktisadi ve Ticari Bilimler Akademisinde yapmıştır. Başlangıcından itibaren Ülkücü Hareket'in her kademesinde görevler üstlenerek Büyük Ülkü Davası'na hizmet etti. Devlet Bahçeli, 1967 yılında Ankara İktisadi ve Ticari ilimler Ak...
devamı
4 Mart 2015 Çarşamba günü yayınlandı