Şamil Tayyar:CHP'li Refik Eryılmaz'ın El-Muhaberat'la ilişkisi var

AK Parti Gaziantep Milletvekili Şamil Tayyar, Beyaz Tv ekranlarında önemli bir iddia ortaya attı.Tayyar, CHP'li Refik Eryılmaz'ın Suriye gizli servisi ile irtibatı olduğunu söyledi.
Şamil Tayyar Refik Eryılmaz El Muhaberat Aydınlık Gazetesi Beyaz Tv 


'Antakya'nın Suriye'ye katılmasını sağlayan tezin o dönemde en önemli savunucularından birisi Refik Eryılmaz ' diyen Tayyar ' Refik Eryılmaz'la ilgili devletin arşivinde çok özel bilgiler var.Refik Eryılmaz çok yakın bir zamanda da Aydınlık Gazetesi'nin Ankara temsilcisini Esad'a götürdü ve röportaj yaptırdı.Refik Eryılmaz'ın o gençlik yıllarından bu yana El-Muhaberat 'la (Suriye gizli servisi) irtibatı var.Bu irtibat şekli muhbirlik midir,ajanlık mıdır,ya da başka bir şey midir...Bunun sorgulanması,araştırılması ve bu sorulara cevap bulunması gerekir...' ifadelerini kullandı.

Şamil Tayyar Hakkında
1965 yılında Gaziantep'in İslahiye ilçesinde doğdu. İlk orta ve lise öğrenimini İslahiye ilçesinde tamamladı. 1986 yılında Gazi Üniversitesi İletişim Fakültesi'ni bitirdi. Gazeteciliğe 1985 yılında Gazi Üniversitesi İletişim Fakültesinde son sınıf öğrencisi iken Milliyet Gazetesinde başladı. 21 yıllık meslek hayatının 17 yılı Milliyet ve Sabah gazetelerinde geçti. Son olarak Yeni Şafak Gazetesinde Ankara Haber Müdürü ve köşe yazarı Tercüman Gazet...
devamı
21 Kasım 2012 Çarşamba günü yayınlandı