Şamil Tayyar: Anayasa Mahkemesi Twitter'ın ortağı gibi davranıyor

Twitter yolu ile hukuk dışı yayınlar engellenmeli diyen AK Parti Gaziantep Milletvekili Şamil Tayyar Twitter'in tamamen kapatılması sürecİni anlattı.
Anayasa Mahkemesi Şamil Tayyar Ak Parti Twitter Telekomünikasyon İletişim Başkanlığı 


Tayyar, '' Anayasa Mahkemesi kararı ile hukuk dışı yayına verilen ceza Twitter merkezine bildirildi ancak Twitter tarafından onaylanmadı TİB'de anayasa mahkemesinin yapmadığı tedbiri Twitter'ı tamamen kaldırdırark yaptı'' dedi. Anayasa Mahkemesi ticari kuruluş olan Twitter'ın ortağı gibi davrandığını belirtten Şamil Tayyar, '' Twitter merkezi Anayasa Mahkemesini hiçe sayıyor '' şeklinde konuştu.


Şamil Tayyar Hakkında
1965 yılında Gaziantep'in İslahiye ilçesinde doğdu. İlk orta ve lise öğrenimini İslahiye ilçesinde tamamladı. 1986 yılında Gazi Üniversitesi İletişim Fakültesi'ni bitirdi. Gazeteciliğe 1985 yılında Gazi Üniversitesi İletişim Fakültesinde son sınıf öğrencisi iken Milliyet Gazetesinde başladı. 21 yıllık meslek hayatının 17 yılı Milliyet ve Sabah gazetelerinde geçti. Son olarak Yeni Şafak Gazetesinde Ankara Haber Müdürü ve köşe yazarı Tercüman Gazet...
devamı
9 Nisan 2014 Çarşamba günü yayınlandı