Şahin Mengü'den partisine öz eleştiri

CHP'nin Manisa Turgutlu ilçe örgütünde çıkan kavganın yankıları sürüyor. Atama krizi sonrası yaşanan yumruklu kavga CHP Grup Başkan Vekili Özgür Özel'e kadar ulaştı. Beyaz Haber ekibi o kavgayı ve iddiaları CHP Manisa eski milletvekili Şahin Mengü'ye sordu. Şahin Mengü konuyla ilgili son derece çarpıcı açıklamalarda bulundu.
Şahin Mengü Özgür Özel Beyaz Haber 


Şahin Mengü şunları söyledi;

CHP KADROLARI PARTİ TÜZÜĞÜNÜ BİLMİYOR

Özgür Özel adım geçti felan diyormuş ben milletvekillerinin kongrelere, ilçe teşkilatlarına müdahil olmalarına hep karşı oldum. Çünkü olayı demokratik olmaktan çıkartır. Ne olursa olsun milletvekillerinin bir ağırlığı vardır. Milletvekilinin görevi ayrıdır teşkilatların görevi ayrıdır.

Tam seçim arifesinde olaya polisin karışacağı kadar çirkinliğin yaşanması hoş bir şey değil. Bir ilçeye adam tayin ediyor nasıl tayin edeceğinin farkında değil bilmiyor yani çok hoş olmayan şeyler olmuş. Partinin üyeleri ne partinin tüzüğünü bilirler ne de programını bilirler. Parti içi eğitim düzeyi düştükçe bu tip olaylar çıkar.



Özgür Özel Hakkında
Özgür Özel, 1974 yılında Manisa’da doğdu. İzmir Bornova Anadolu Lisesi Almanca Bölümü ve Manisa Lisesi’nde orta ve lise öğretimini, Ege Üniversitesi Eczacılık Fakültesi’nde lisans eğitimini tamamladı. 1999 yılında serbest eczacılığa başlayan Özel, Manisa Eczacı Odası’nda, 2001-2007 yılları arasında bir dönem Genel Sekreterlik ve iki dönem Oda Başkanlığı görevlerinde bulundu. Aynı yıllarda Manisa Akademik Odalar Birliği Dönem Sözcülüğü ve Başkanl...
devamı
14 Eylül 2015 Pazartesi günü yayınlandı