Nur Serter'den Birgül Ayman Güler'e tam destek

CHP ' de Eskişehir milletvekili Süheyl Batum ' un ihracının ardından süreç İzmir milletvekili Birgül Ayman Güler için de işlemeye başladı.
Süheyl Batum Chp Birgül Ayman Güler Nur Serter Kemal Kılıçdaroğlu 


CHP'de işler karıştı. İzmir milletvekili Birgül Ayman Güler'in 'CHP yerel seçimde cemaatle işbirliği yaptı' sözleri partide soğuk duş etkisi yarattı. Eskişehir milletvekili Süheyl Batum'un ihracının ardından İzmir milletvekili Birgül Ayman Güler'e de ihraç yolu göründü

Birgül Ayman Güler'i disipline sevk etmeye hazırlanırken muhalif bir çıkışta İstanbul milletvekili Nur Serter'den geldi.

Beyaz Tv'ye özel açıklamalarda bulunan Nur Serter “ Kimse düşüncelerini ifade etti diye disipline sevk edilemez” dedi.

Nur Serter'CHP herkesin konuşma özgürlüğünün olduğu bir partidir' diyerek Birgül Ayman Güler'e destek verdi.

Nur Serter şöyle devam etti: “ O insanlar partinin tabanındaki sesi yansıtıyor. Ben CHP'de hiçbir arkadaşımızın sadece görüşlerini ifade ettiği için bir disiplin süreci ile karşı karşıya bırakılmasını partimize yakıştıramıyorum”

CHP'nin eskiden ayrıcalıklı bir parti olduğunu belirterek Kılıçdaroğlu yönetimini eleştiren Nur Serter,” CHP'de disiplin müessesi varsa temel hukuksuzluklar ve yolsuzluklar işletilmiş ama siyasi görüş ifadesi dolayısıyla işletilmemeiştir” diye konuştu.

Kemal Kılıçdaroğlu Hakkında
Kemal Kılıçdaroğlu, 1948 yılında Tunceli'nin Nazımiye İlçesi'nde dünyaya geldi.ilk ve ortaöğrenimini Erciş, Tunceli, Genç, Elazığ gibi Anadolu'nun çeşitli yerlerinde tamamladı.1971 yılında ise Ankara İktisadi ve Ticari İlimler Akademisi'nden (Gazi Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi)mezun oldu. Lisans öğrenimini tamamladığı 1971 yılında, girdiği hesap uzman yardımcılığı sınavının ardından Maliye Bakanlığı'nda göreve başladı. Daha s...
devamı
22 Aralık 2014 Pazartesi günü yayınlandı