Mustafa Sarıgül İstanbul Belediye Başkanlığına Aday Mı?

Şişli Belediye Başkanı Mustafa Sarıgül, Kurban Bayramı öncesi zabıta ve veteriner hekimlerle birlikte Ayazağa ' da bulunan kurban pazarını denetledi. Sarıgül, kontrollerin ardından bir derneğe bağışlamak üzere iki tane küçükbaş kurban satın aldı.
Şişli Belediye Başkanı Kurban Bayramı Belediye Başkanı Allah Mustafa Sarıgül 


Bu akşam beraberindeki veteriner hekimlerle ilçeye bağlı Ayazağa Mahallesindeki kurban pazarını ve kesim yerlerini denetleyen Sarıgül, satış yerlerindeki çadırlara girerek incelemelerde bulundu. Kurban pazarını gezerek vatandaşların sorunlarını dinleyen Sarıgül, ziyaretin ardından basın mensuplarına açıklamalarda bulundu.

Sözlerine bayram mesajı ile başlayan Mustafa Sarıgül, “Kurban Bayramı yaklaşıyor. Şişli bölgesinde şu an misafir ettiğimiz gerek büyükbaş, gerekse küçükbaş hayvanlarımızın bütün bakımları, kontrolleri veteriner müdürlüğümüz tarafından çok dikkatli ve itinalı bir şekilde yapılmaktadır. Bütün kurbanlıkların veteriner müdürlüğü ekiplerimiz tarafından tamamen kontrolleri yapılmış, sağlıkları tamamen yerindedir ve misafir ettiğimiz bütün kurbanlıkların bütün ihtiyaçları mümkün mertebe belediyemiz tarafından karşılanmaktadır. Allah ' ım bütün yurttaşlarımızın keseceği kurbanlıkları en yüce katında inşallah makbul eylesin” dedi. Vatandaşlardan isteklerini de belirten Sarıgül, “Yurttaşlarımdan bütün ricam şu; kurbanlarımızı kestikten sonra mümkün olduğunca çok parça yapalım ve olmayanlara dağıtalım. Çünkü bizim, hepimizin en büyük anlayışı; veren el, alan elden daha da üstündür. Her zaman yurttaşlarımız ' veren el ' olmuştur. Kesmiş oldukları kurbanlıkları inanıyorum ki; mütevazi mahallelerimizde dağıtacaklar” şeklinde konuştu.

Gazetecilerin, yaklaşan yerel seçimlerde adaylığı hakkındaki ısrarlı sorularını yanıtsız bırakan Şişli Belediye Başkanı, bir süre daha kurban pazarında dolaştıktan sonra bölgeden ayrıldı.
14 Ekim 2013 Pazartesi günü yayınlandı