Mustafa Kamalak'tan Bartın Valisi Bülent Savur'a Ağır Çıkış

Saadet Partisi Genel Başkanı Mustafa Kamalak,Beyaz Tv ekranlarında Saadet Partisi İl Başkanı ile Bartın Valisi Bülent Savur arasında yaşanan 'karşılama' tartışmasının perde arkasını anlattı.
Bartın Valisi Bülent Savur Mustafa Kamalak Beyaz Tv Saadet Partisi 


Yaşananlara vali ve millet adına üzüldüklerini belirten Kamalak''Sayın vali amiyane ifadesiyle güya hükümete yağ çekmek,yaranmak istiyor.''dedi.

''Bizim il binamız dördüncü katta.İl Başkanımız ekibini toplamış hazır olda beklemiş.Dışarıya da rehberlik etsin diye yardımcısını göndermiş.Karşılamak için değil.'' diyen Kamalak ''Sayın valimiz sağolsun beni aradılar kırk dakika kadar konuştuk.Üzüldüğünü ve amacının öyle olmadığını söyledi.''diye konuştu.

Bartın Valisi Bülent Savur'un böyle davranış içerisine girmemesi gerektiğini belirten Kamalak ''İl Başkanı karşılamaya inse iyi olurdu;ama o ekibinin başında bulunup valiyi ekibi ile karşılamanın nezaket kurallarına daha uygun olacağını düşünmüş.Yoksa valiyi küçümseme gibi bir durum yok.''dedi.

Hükümetin politikasını temel itibariyle en ciddi şekilde eleştiren partinin Saadet Partisi olduğunu söyleyen Kamalak '' Sayın Başbakanımız kamuoyunun bu olayı tasvip etmediğini biliyor.Başbakanımız, bu gelişmeler karşısında valimiz iyi etmiş diyecek durumda değil.''ifadelerini kullandı.





4 Nisan 2013 Perşembe günü yayınlandı