Muharrem İnce'den, Arınç'a elebaşı cevabı

CNN TÜRK'te yayınlanan 'Tarafsız Bölge' programına konuk olarak katılan CHP Grup Başkanvekili Muharrem İnce,kendisi için 'elebaşı' tabirini kullanan Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç'a yanıt vermekte gecikmedi.
Şemdin Sakık Silivri Adliyesi Muharrem İnce Bülent Arınç Tarafsız Bölge 


Silivri'deki olayların ardından basın açıklamasında bulunan Bülent Arınç ''...Muharrem İnce'nin adeta elebaşı gibi hareket etmek suretiyle 'Bu mahkemeler faşisttir,bu mahkemeler Tayyip Erdoğan'ın mahkemeleridir' sözlerini bir kenara yazmamız gerekiyor.''diye konuşmuştu.

Arınç'a katıldığı programda cevap veren İnce'Bülent Arınç,aba altından sopa gösteriyor'' dedi.

Parlamentoda Genel Başkanı temsil eden kişilerden birisi olduğunu söyleyen İnce ''Milletvekillerinin hukukunu savunmak,nizam içerisinde oturup çalışma ortamını sağlamak,mahkeme heyetiyle görüşmek benim asli görevim ''diye belirtti.

Mahkemeyi basmak gibi bir niyetlerinin olmadığını dile getiren İnce ''Mahkeme heyetine bir gün onların çocukları sokağa çıkamayacak dediğimizde tehdit etmedik.Bu gelecekle ilgili bir bilgi.Yarın onların çocukları utanacak.'' diye konuştu.

CHP'li İnce''Elebaşı olsaydım Bülent Arınç benim çocukluğuma kadar bir araştırma yaptırır,benim çoçcukluğumdan beri cuma namazı kıldığımı söylerdi;çünkü o terör örgütü elebaşının geçmişini araştırıp onun cuma namazı kıldığını söylemişti.Ben terör örgütü elebaşı olsaydım bunu bulurdu,bulmadığına göre elebaşı değilim.Bu davada tanık olarak Şemdin Sakık da var.Bülent Arınç ,Şemdin Sakık'tan utanmıyor da Muharrem İnce'den mi utanıyor?''ifadelerini kullandı.



Muharrem İnce Hakkında
Muharrem İnce, 4 Mayıs 1964'te Yalova Elmalık köyünde doğdu. Babasının adı Şerif, annesinin adı Zekiye'dir. Fizik Öğretmeni; Uludağ Üniversitesi Necatibey Eğitim Fakültesi Fizik-Kimya Öğretmenliği Bölümünü bitirdi. Değişik liselerde ve dershanelerde fizik öğretmenliği ve müdürlük yaptı. Yalovaspor Basın Sözcülüğü görevini yürüttü. Atatürkçü Düşünce Derneği Başkanlığı görevinde bulundu. 22 ve 23. Dönemde Yalova Milletvekili seçildi. 24. Dönemde T...
devamı
9 Nisan 2013 Salı günü yayınlandı