'Muhalefet, sistemi kilitlemek için FETÖ aklıyla hareket ediyor' - ADIYAMAN

"Muhalefet, sistemi kilitlemek için FETÖ aklıyla hareket ediyor" - ADIYAMAN - TBMM Başkanvekili Ahmet Aydın'ın esnaf ziyaretlerinden detay görüntüler - TBMM Başkanvekili Ahmet Aydın'ın açıklamasıADIYAMAN (AA) - TBMM Başkanvekili Ahmet Aydın, "Muhalefet, sistemi kilitlemek, cumhurbaşkanını çalıştırmamak için FETÖ aklıyla hareket edip, üst akılla beraber yine bir başka operasyonun içerisinde. Halkımız bu operasyonlara gelmeyecek. Halkımız neyin ne olduğunu, kimin eli kimin cebinde, kim millet için siyaset yapıyor, bunları çok iyi biliyor." dedi.
Aydın, beraberinde AK Parti İl Başkanvekili Mehmet Dağtekin ve AK Parti Merkez İlçe Başkanı Mustafa Alkayış ile Atatürk Bulvarı'ndaki esnafı ziyaret etti.Burada AA muhabirine açıklama yapan Aydın, Avrupa'nın ne yaparsa yapsın Recep Tayyip Erdoğan'ın yeniden seçilebileceğini görmeye başladığını söyledi.

Milletin, Cumhurbaşkanı'nı ne Avrupa'ya ne de ülke içerisindeki şer ittifakına yedirmeyeceğini belirten Aydın, "Avrupa da, Almanya da bunu gördü. Dolayısıyla Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın bu coğrafyada tüm mazlumlar ve mağdurlar adına ne anlam ifade ettiğini ve dünyada gündem belirleyen büyük bir faktör olduğunu bütün dünya kabul ediyor. Bundan dolayı Cumhurbaşkanımızı ve Türkiye'yi kimse karşısına almayı göze alamaz." ifadelerini kullandı. - "Muhalefet kirli algı operasyonu yürütüyor"Aydın, muhalefetin kirli bir algı operasyonu yürüttüğünü savunarak, "Cumhurbaşkanlığı seçiminde oylarınızı Recep Tayyip Erdoğan'a verin ama milletvekilliğinde vermeyin" dediklerini dile getirdi.Algı operasyonunu yürüten kişilerin Cumhurbaşkanına muhalif bir meclis seçmek istediklerine dikkati çeken TBMM Başkanvekili Ahmet Aydın, şunları kaydetti:"Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın Mecliste 'kolunu kanadını kıralımın' derdindeler. 'Yüzde 100 oyla seçilse bile, arkasında AK Parti çoğunluklu güçlü bir Meclis olmadığı zaman, cumhurbaşkanını oradan alaşağı ederiz' diyorlar. Muhalefet, sistemi kilitlemek, cumhurbaşkanını çalıştırmamak için FETÖ aklıyla hareket edip, üst akılla beraber yine bir başka operasyonun içerisinde. Halkımız bu operasyonlara gelmeyecek. Halkımız neyin ne olduğunu, kimin eli kimin cebinde, kim millet için siyaset yapıyor, bunları çok iyi biliyor. 24 Haziran'da halkımız o operasyonları yapanları güçlü bir şekilde sandığa gömecektir."
Mazlum Muhabir Cumhurbaşkanı Muhalefet Milletvekilliği 

31 Mayıs 2018 Perşembe günü yayınlandı