MHP Lideri Bahçeli Nikah Şahidi Oldu

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, MHP Tuzla İlçe Başkanı Hamit Şahinoğlu ve Serpil Acar çiftinin nikah törenine katıldı. Genç çifte mutluluklar dileyen Bahçeli, damadın nikah şahitliğini yaparken, geline de altın bilezik taktı.
Mhp Devlet Bahçeli Nikah Şahidi Nikah Töreni 


MHP Lideri Devlet Bahçeli, partisinin Tuzla İlçe Başkanı Hamit Şahinoğlu ve Serpil Acar ' ın nikah törenine katıldı. Kartal Titanic Hotel ' de yapılan törene Bahçeli ' nin yanı sıra MHP İstanbul İl Başkanı Abdurrahman Başkan, partililer ve davetliler katıldı. Törende damadın şahitliğini yapan Bahçeli, evlilik cüzdanını gelin Serpil Acar ' a vererek, takı olarak ta altın bilezik taktı.

Törenin ardından genç çifte mutluluklar dileyen Bahçeli, bir süre konuklarla sohbet ettikten sonra törenden ayrıldı.

Devlet Bahçeli Hakkında
1948 yılında Osmaniye'de doğdu. Yörede Fettahoğulları olarak bilinen geniş bir Türkmen ailesine mensuptur. İlköğrenimini Osmaniye'de, orta öğrenimini İstanbul'da tamamlayan Devlet Bahçeli, üniversite öğrenimini Ankara İktisadi ve Ticari Bilimler Akademisinde yapmıştır. Başlangıcından itibaren Ülkücü Hareket'in her kademesinde görevler üstlenerek Büyük Ülkü Davası'na hizmet etti. Devlet Bahçeli, 1967 yılında Ankara İktisadi ve Ticari ilimler Ak...
devamı
23 Aralık 2013 Pazartesi günü yayınlandı