Mevlüt Karakaya'dan Kılıçdaroğlu'na koltuk değneği tepkisi

Meclis Başkanlığı seçimi ardından MHP'ye koltuk değneği benzetmesi yapan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'na yanıt MHP Genel Başkan Yardımcısı Mevlüt Karakaya'dan geldi.
Mevlüt Karakaya Meclis Başkanlığı Genel Başkan Yardımcısı Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu 


“BAŞARISIZLIKLARINI MHP'YE YIKIYORLAR”
A Haber ekranlarında canlı yayın konuğu olan Karakaya, “CHP yönetemediği bir sürecin sorumlusu olarak MHP'yi göstermek istiyor. Kendileri açısından söz konusu olan başarısızlığın üzerini kapatmaya çalışan bir tavır izliyorlar” dedi. MHP'nin ilkeli davrandığını belirten Karakaya, partisinin bu süreç başlamadan tavrının ne olacağını kamuoyuna açıkladığını söyledi. Meclis başkanlığına aday çıkarma konusunda oldukça titiz davrandıklarını belirten Karakaya, “Biz MHP olarak adayımıza CHP'den oy bekledik” dedi.

“TABANDAN GELEN TEPKİLERİ MHP'YE YÖNLENDİRİYORLAR”
CHP'nin Deniz Baykal'ı aday gösterirken istişare yapmadıklarının ortaya çıktığını söyleyen Karakaya, “Seçimlerin arkasından sayın Baykal'ın Sayın Erdoğan'la bir görüşmesi var. Bu görüşme parti içlerinde de ciddi rahatsızlığa neden oldu. Genel Başkan'la basına da yansıyan kavga boyutuna varacak ciddi tartışmalara da sebep oldu. CHP bu süreci çok kötü yönetti. Kendilerine parti tabanlarından gelen tepkileri MHP'ye yönlendirme gayreti içerisindeler” şeklinde konuştu.
Kemal Kılıçdaroğlu Hakkında
Kemal Kılıçdaroğlu, 1948 yılında Tunceli'nin Nazımiye İlçesi'nde dünyaya geldi.ilk ve ortaöğrenimini Erciş, Tunceli, Genç, Elazığ gibi Anadolu'nun çeşitli yerlerinde tamamladı.1971 yılında ise Ankara İktisadi ve Ticari İlimler Akademisi'nden (Gazi Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi)mezun oldu. Lisans öğrenimini tamamladığı 1971 yılında, girdiği hesap uzman yardımcılığı sınavının ardından Maliye Bakanlığı'nda göreve başladı. Daha s...
devamı
2 Temmuz 2015 Perşembe günü yayınlandı