Melih Gökçek: CHP'nin içinde FETÖ'cü milletvekilleri var

CNN Türk'te yayınlanan Hafta Sonu programına canlı yayın konuğu olan Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek CHP hakkında çok çarpıcı bir iddia ortaya attı.
Hafta Sonu Belediye Başkanı Melih Gökçek 


Gökçek 'CHP içinde FETÖ ile münasebeti olan ve özellikle 17-25 Aralık'tan sonra FETÖ'cülerle olayları yakınen götüren ciddi bir mebus kitlesi var' dedi.

Melih Gökçek 'Ben bir televizyon programına çıktım CHP ve FETÖ ilişkileri diye anlattım... 'Beni mahkemeye verin' dedim veremediler niye ki... Verebilirler mi? CHP'nin içinde FETÖ'cü milletvekili olduğunu söyleyen, FETÖ'cü olmayan CHP'li milletvekilleri var' şeklinde konuştu.

'CHP, FETÖ ilişkileri' adlı bir kitap hazırlattığını söyleyen Melih Gökçek bu kitap çok yakında piyasada olacak dedi.
Melih Gökçek Hakkında
Melih GÖKÇEK, 20 Ekim 1948 tarihinde Ankara Keçiören'de doğdu. Babası avukat, annesi ev hanımıydı. Üç çocuklu bir ailenin en büyük çocuğu olan Gökçek beş yaşına kadar Başkent Ankara'da ikamet etti. Babasının işi dolayısıyla Gaziantep’e taşınan Gökçek, ilk, orta ve lise eğitimini Gaziantep‘te tamamladı. 1967 yılında Ankara Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi’ni kazanınca tekrar Ankara’ya yerleşti. Mülkiye’den sonra Gazi Üniversitesi Gazeteci...
devamı
25 Şubat 2017 Cumartesi günü yayınlandı