Mehmet Özhaseki: Abdullah Gül iftiharımız oldu

Beyaz Tv'de Erkan Tan'ın sunduğu 'Erkan Tan'la Tartışalım' programına konuk olan Mehmet Özhaseki gündeme dair önemli açıklamalarda bulundu.
Cumhurbaşkanlığı Abdullah Gül Cumhurbaşkanı Erkan Tan Mehmet Özhaseki 


Eski Cumhurbaşkanı Abdullah Gül'le ilgili çarpıcı açıklamalarda bulunan Özhaseki, şunları söyledi;

EN ÇOK EMEĞİ OLAN İNSANLARDAN

Yenilikçi hareket başladığında bende içindeydim. Ve partinin kuruluşu aşamasında bir çok insanla beraber orada emek veren, alın teri emek verenlerden biriyim. Bilerek söylüyorum; Abdullah bey de tabii ki Tayyip beyin yanında emeği geçen insanların başında. Abdullah bey milletvekilliği, bakanlık, başbakanlık ve en son dönemde de Cumhurbaşkanlığı yapmıştır.

'PARTİMİN EMRİNDEYİM' DEMİŞTİR

Bir insan Cumhurbaşkanlığı'ndan sonra ne bekler? Yeniden bir daha başlaması mı gerekiyor milletvekillikten ya da bakanlıktan... Onurla bu görevi yapmıştır ve bizim de iftiharımız olmuştur. Herkes onu sevmiştir ve o da 'Ben görevimi tamamladım. Yine partimin emrindeyim' demiştir.

BENİM TANIDIĞIM ABDULLAH BEY..
.
Benim tanıdığım Abdullah bey, bu tür oyunlara girmeyecek kadar ağır, vakur ve de davasının şuurunda bir insan.

BEYAZ GAZETE
Erkan Tan Hakkında
Şırnak kökenli olan babası Hikmet Tan, Şebinkarahisar kaymakam vekilliği, Türkoğlu, Tekman, Foça, Erbaa, Çerkezköy, Altındağ, Osmangazi ve Tirebolu ilçelerinde kaymakamlık, Giresun vali yardımcılığı, van ve Adıyaman illerinde de valilik yaptığından çocukluğu ve gençliği buralarda geçmiştir. Bu sebeple ilkokula Kahramanmaraş’ın Türkoğlu ilçesinde başladı, , Erzurum’un Tekman ilçesinde devam etti, İzmir’in Foça ilçesinde ilkokulu bitirdi. Ortaokulu...
devamı
27 Şubat 2015 Cuma günü yayınlandı