Mansur Yavaş Ve Mustafa Sarıgül Aynı Operasyonun Parçası Mıdır?

Dinamit'e katılan CHP eski MYK üyesi Savcı Sayan, Mansur Yavaş ve Mustafa Sarıgül'ün aynı organizasyonun içinde olduğununa ilişkin önemli değerlendirmelerde bulundu.
Mansur Yavaş Savcı Sayan  Chp Lütfü Savaş Mustafa Sarıgül 



Mansur Yavaş'ın CHP'ye katılması ile ilgili görüşlerini bildiren Savcı Sayan, Mansur Yavaş ve Mustafa Sarıgül'ün aynı operasyonun parçası olduğunu belirtti.

Lütfi Savaş olayına deyinen Sayan, ' Lütfi Savaş bir hafta önce AK Parti'nin belediye başkanıydı. AK Parti bunu aday göstermiş olsaydı biz mahallede, caddede bununla mücadele ederken ' hırsızdır, arsızdır ' diye kötüleyerek mi edecektik? Lütfi Savaş Bey Mustafa Kemal Üniversitesi'ndeyken bizim CHP'liler Lütfi Savaş için bu insanları Alevi, Sünni, Nusayri diye fişliyor bunun hakkında meclise 23 tane milletvekili soru önergesi verdi. Lütfi Savaş, ' Bu CHP'liler komplocudur. Benim çantama bu fişleme evraklarını bunlar attılar. ' diyor. Suriye'deki olaylardan sonra da bizim partimiz onun hakkında mültecilerle ilgili, çadırlarla ilgili suç duyurusunda bulundu. Buna niye ihtiyaç duyuyoruz? Lütfi Savaş orda gezide ölenlerin bile cenazesine gitmedi. Ben bunu söylüyorum. ' sözlerinin ardından bunu CHP'ye yaptıran güçlerin bugün ülkeye yapılan operasyonun arkasındaki güçlerin uzantıları olduğunu ifade etti.

Mansur Yavaş Hakkında
Mansur Yavaş (23 Mayıs 1955; Beypazarı, Ankara), Türk avukat, siyasetçi ve Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı. 1999-2009 yılları arasında Beypazarı Belediye Başkanlığı yapmıştır. 2009, 2014 ve 2019 yerel seçimlerinde Ankara Büyükşehir Belediye Başkanlığına aday olmuş ve Cumhuriyet Halk Partisi adayı olarak katıldığı 2019 yerel seçimlerinde Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı seçildi. Mansur Yavaş, Ahmet Sadık Yavaş ve Havva Yavaş'ın çocuğu olara...
devamı
28 Aralık 2013 Cumartesi günü yayınlandı