Mahir Ünal: Davutoğlu - Kılıçdaroğlu görüşmesi bir değerlendirme toplantısı olacak

AK Parti Grup Başkanvekili Mahir Ünal, pazatesi günü görüşecek olan Başbakan Davutoğlu ile CHP Lideri Kılıçdaroğlu görüşmesinin bir değerlendirme toplantısı olacağını söyledi.
Başbakan Mahir Ünal Erken Seçim Ahmet Davutoğlu Kemal Kılıçdaroğlu 


CHP ile yapılan koalisyon görüşmelerinin ardından Başbakan Davutoğlu ve Kemal Kılıçdaroğlu 10 Ağustos Pazartesi günü saat 18:00'de görüşecek.

AK Parti Grup Başkanvekili Mahir Ünal, Habertürk ekranlarında 'Davutoğlu - Kılıçdaroğlu görüşmesinden ne çıkacak?' sorusuna yanıt verdi.

Ahmet Davutoğlu Hakkında
Ahmet Davutoğlu, 26 Şubat 1959'da Konya'da doğdu. Babasının adı Mehmet Duran, annesinin adı Memnune'dir. Öğretim Üyesi Prof. Dr.; Boğaziçi Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Siyaset Bilimi ve Ekonomi Bölümlerinden mezun oldu. Boğaziçi Üniversitesi Kamu Yönetimi Bölümünde yüksek lisans, Siyaset Bilimi ve Uluslararası İlişkiler Bölümünde de doktorasını yaptı. Malezya International Islamic University'de çalışmaya başladı. Üniversiten...
devamı
Kemal Kılıçdaroğlu Hakkında
Kemal Kılıçdaroğlu, 1948 yılında Tunceli'nin Nazımiye İlçesi'nde dünyaya geldi.ilk ve ortaöğrenimini Erciş, Tunceli, Genç, Elazığ gibi Anadolu'nun çeşitli yerlerinde tamamladı.1971 yılında ise Ankara İktisadi ve Ticari İlimler Akademisi'nden (Gazi Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi)mezun oldu. Lisans öğrenimini tamamladığı 1971 yılında, girdiği hesap uzman yardımcılığı sınavının ardından Maliye Bakanlığı'nda göreve başladı. Daha s...
devamı
7 Ağustos 2015 Cuma günü yayınlandı