Kurtulmuş: '(Cihangir İslam'ın sözleri) Senin zihniyetin batıldır. Senin duruşun batıldır. Senin 15 Temmuz'a verdiğin bu destek batıldır' - ANKARA

Kurtulmuş: "(Cihangir İslam'ın sözleri) Senin zihniyetin batıldır. Senin duruşun batıldır. Senin 15 Temmuz'a verdiğin bu destek batıldır" - ANKARA - AK Parti Dışilişkiler Başkanları Bilgilendirme ve İstişare Toplantısı - AK Parti Genel Başkan Vekili Numan Kurtulmuş'un konuşmasıANKARA (AA) - AK Parti Genel Başkan Vekili Numan Kurtulmuş, AK Parti Genel Merkezi’nde düzenlenen “81 İl AK Parti Dışilişkiler Başkanları Bilgilendirme ve İstişare Toplantısı”nın açılışına katıldı.
"Türkiye'de 18 sene 'Tanrı uludur, Tanrı uludur, Tanrıdan başka yoktur tapacak' diyerek ezan okundu.""Devlet ve millet eğer birleşmiş, bütünleşmiş olmasaydı o akşam sokağa çıkacak üç tane adam bulamazdınız. Devlet ve milletin bütünleştiğinin en önemli ispatı 15 Temmuz şanlı direnişidir""(Saadet Partili Cihangir İslam'ın sözleri) Senin zihniyetin batıldır. Senin duruşun batıldır. Senin 15 Temmuz'a verdiğin bu destek batıldır"
İslam Batıl Şili 

3 Kasım 2018 Cumartesi günü yayınlandı