Kılıçdaroğlu : '(Tank palet fabrikası) Katar sözleşmesini iptal et, 50 milyon doları bir hafta içerisinde bulmazsam ben siyaseti bırakacağım' - ORDU

Kılıçdaroğlu : "(Tank palet fabrikası) Katar sözleşmesini iptal et, 50 milyon doları bir hafta içerisinde bulmazsam ben siyaseti bırakacağım" - ORDU - STK temsilcileri ve muhtarlar ile buluşma toplantısı - CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun konuşmasıORDU (AA) - CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Ordu 'da STK temsilcileri ve muhtarlar ile buluşma toplantısına katıldı.
(5)"Bu fabrikayı Katar ordusuna neden peşkeş çekiyorsun dedim""Bizi terörist olarak suçluyorlar. Her türlü suçlamayı yapıyorlar. Ama bu ülkenin silah fabrikalarını savunmak sadece bana mı kalacak? Niye diğerleri de savunmuyor?"Sen Suriyelilere 35 milyar dolar buluyorsun, 50 milyon dolar para yok. Niçin? Katar ordusuna veriyorum ben bunu. Bunun adı açıkça Türkiye cumhuriyeti Devleti'ne ihanettir""O sözleşmeyi iptal et. vallahi billahi 50 milyon doları ben sana bulacağım""Katar sözleşmesini iptal et, 50 milyon doları bir hafta içerisinde bulmazsam ben siyaseti bırakacağım"
Cumhuriyet Fabrika Toplantı Milyar Dolar 50 Milyon Dolar 

22 Mart 2019 Cuma günü yayınlandı