Kılıçdaroğlu'ndan Sarıgül'e:Kucağımız açık

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Samanyolu Tv ekranlarında yerel seçimler öncesinde değerlendirmelerde bulundu. Kılıçdaroğlu, Şişli Belediye Başkanı Mustafa Sarıgül için de 'Kucağımız açık' dedi.
Cumhuriyet Halk Partisi Samanyolu Tv Belediye Başkanı Mustafa Sarıgül Kemal Kılıçdaroğlu 


''İstanbul'u kesinlikle alacağız.İstanbulluya da buradan söylüyorum; İstanbul'da 20-25 yıldır aynı anlayışla bir yönetim İstanbul'u yönetiyor. Eğer trafik sorununu 20-25 yıldır çözemeyen bir yönetim varsa,İstanbul'un siluetini allak bullak eden bir yönetim varsa,kendi tarihi değerlerine bile saygı duymayan bir yönetim varsa bunun değişmesi lazım.'' diyen Kılıçdaroğlu ''Halktan yana,halkı için çalışan bir yönetim,İstanbullu için çalışan bir yönetimi egemen kılmak zorundayız.Biz öyle 20-25 yılda değil,5 yılda İstanbul'u yaşanılır kent yapacağız.Beşinci yılın sonunda İstanbullu şunu görecek;evet İstanbul adam gibi yönetiliyor.Yöneten İnsanlar da İstanbulluya hesap veriyor.Anlayışımız ve hedefimiz bu.''diye konuştu.

SARIGÜL'E KUCAĞIMIZ AÇIK

Mustafa Sarıgül'ün CHP'ye gelmesi halinde memnuniyet ve mutluluk duyacaklarını kaydeden CHP lideri ''Sosyal demokrat bir arkadaşımız,Şişli'yi uzun yıllardır yönetiyor,bütün Şişli memnun kendisinden.'' ifadelerini kullandı.

'Gelmesi yönünde bir çağrınız olur mu?' sorusuna da Kılıçdaroğlu ''Eğer gerekirse,yeri ve zamanı olursa tabii deriz,biz zaten bütün herkese kucak açtık.Özel bi çağrı değil bakın,biz herkese kucak açtık.''şeklinde yanıt verdi.

Kemal Kılıçdaroğlu Hakkında
Kemal Kılıçdaroğlu, 1948 yılında Tunceli'nin Nazımiye İlçesi'nde dünyaya geldi.ilk ve ortaöğrenimini Erciş, Tunceli, Genç, Elazığ gibi Anadolu'nun çeşitli yerlerinde tamamladı.1971 yılında ise Ankara İktisadi ve Ticari İlimler Akademisi'nden (Gazi Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi)mezun oldu. Lisans öğrenimini tamamladığı 1971 yılında, girdiği hesap uzman yardımcılığı sınavının ardından Maliye Bakanlığı'nda göreve başladı. Daha s...
devamı
14 Aralık 2012 Cuma günü yayınlandı