Kılıçdaroğlu'na MİT'i dinliyor musunuz sorusu

Paralel yapının sosyal medya tetikçisi Fuat Avni ile CHP'li Umut Oran'ın twitter üzerinden mesajlaştığı öne sürülmüştü. Yine iddialara göre Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın kızı Sümeyye Erdoğan'a yönelik suikast planının deşifre olduğu ortaya atılmıştı.
Umut Oran Paralel Yapı Milli İstihbarat Teşkilatı Kemal Kılıçdaroğlu 


Bu iddia CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'na yöneltildi. CNN Türk ekranlarında canlı yayın konuğu olan Kılıçdaroğlu, “Hayatımda bu kadar deli saçması ne duydum ne de karşılaştım. Umut Oran niye gitsin yapsın o işi. Bu kadar saçma bir şey olamaz.” dedi. Yapılanları tezgah diyerek yorumlayan Kılıçdaroğlu, “MİT'in içindeki bir grup doğrudan iktidara hizmet ediyorlar. Eğer biraz daha yaparlarsa isimlerini de açıklayacağız.” İfadelerini kullandı. “Bunu yapan MİT'tir dedikten sonra aralarında ne konuşmalar yaptıklarını biliyoruz” diyen Kılıçdaroğlu, Abdülkadir Selvi'nin “Siz de MİT'i mi dinliyorsunuz?” sorusuna ise “Biz dinlemiyoruz, bu ülkenin vatanseverleri var' cevabının verdi.
Kemal Kılıçdaroğlu Hakkında
Kemal Kılıçdaroğlu, 1948 yılında Tunceli'nin Nazımiye İlçesi'nde dünyaya geldi.ilk ve ortaöğrenimini Erciş, Tunceli, Genç, Elazığ gibi Anadolu'nun çeşitli yerlerinde tamamladı.1971 yılında ise Ankara İktisadi ve Ticari İlimler Akademisi'nden (Gazi Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi)mezun oldu. Lisans öğrenimini tamamladığı 1971 yılında, girdiği hesap uzman yardımcılığı sınavının ardından Maliye Bakanlığı'nda göreve başladı. Daha s...
devamı
5 Mart 2015 Perşembe günü yayınlandı