Kılıçdaroğlu: Demokrasilerde çare tükenmez

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Habertürk TV'de Gazete Habertürk yazarı Yavuz Semerci moderatörlüğünde Gazete Habertürk yazarı Fehmi Koru, Gazete Habertürk yazarı Soli Özel, Cumhurhuriyet Gazetesi Ankara Temsilcisi Arif Erdem, Star Gazetesi Ankara Temsilcisi Mustafa Kartoğlu, Gazete Habertürk ekonomi Yazarı Abdurrahman Yıldırım'ın sorularını yanıtladı.
Seçim Süreci Süleyman Demirel Arif Erdem Star Gazetesi Kemal Kılıçdaroğlu 


TABLO NETLEŞMEDEN BİR ŞEY DİYEMEM

Kılıçdaroğlu, Fehmi Koru'nun 'Koalisyon durumu olursa, kiminle yaparsınız?' sorusuna 'Ortaya çıkan tabloya bakmak gerekir. O tablo netleşmeden bir şey diyemem.Eğer siyasal partiler demokrasinin vazgeçilmez bir parçasıysa, onları göz ardı etmek devre dışı bırakmak veya onları tümüyle yok kabul etmek doğru değildir. ' şeklinde yanıt verdi.

SÜLEYMAN DEMİREL'İN SÖZÜYLE CEVAP VERDİ

CHP lideri, 'Gerekirse Ak Parti ile koalisyon yapar mısınız?' şeklindeki başka bir soruya ise Süleyman Demirel'in Türki siyasi tarihine geçen 'Demokrasilerde çare tükenmez' sözüyle yanıt verdi.

AK PARTİ İLE KOALİSYONA 'HAYIR' DEMİŞTİ

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, daha önce ODTÜ Mezunları Derneği tarafından düzenlenen “Seçim Süreci Tartışmaları” panelinde yaptığı konuşmada 'Ak Parti ile koalisyon kurar mısınız?' sorusuna 'Hayır' cevabını vermişti.

BEYAZ GAZETE



Kemal Kılıçdaroğlu Hakkında
Kemal Kılıçdaroğlu, 1948 yılında Tunceli'nin Nazımiye İlçesi'nde dünyaya geldi.ilk ve ortaöğrenimini Erciş, Tunceli, Genç, Elazığ gibi Anadolu'nun çeşitli yerlerinde tamamladı.1971 yılında ise Ankara İktisadi ve Ticari İlimler Akademisi'nden (Gazi Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi)mezun oldu. Lisans öğrenimini tamamladığı 1971 yılında, girdiği hesap uzman yardımcılığı sınavının ardından Maliye Bakanlığı'nda göreve başladı. Daha s...
devamı
23 Mayıs 2015 Cumartesi günü yayınlandı