İşte Erdoğan’ın Vizyon Belgesi’ni Açıkladığı Törene Katılan Ünlü İsimler

Cumhurbaşkanı adayı ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan ' ın “Türkiye Vizyon Belgesi”ni açıkladığı toplantıya çok sayıda ünlü isim katıldı.
Haliç Kongre Merkezi Mehmet Ali Aydınlar Yıldırım Demirören Recep Tayyip Erdoğan Tolgahan Sayışman 


Başbakan Erdoğan, Haliç Kongre Merkezi ' nde düzenlenen törende cumhurbaşkanlığı için “Türkiye Vizyon Belgesi”ni açıkladı. 4 bin 500 davetlinin katıldığı törende çok sayıda ünlü isim yer aldı. Aralarında Şahan Gökbakar, Bülent Ersoy, Alişan, İzzet Yıldızhan, Berdan Mardini, İsmail YK, Ahmet Yenilmez, Orhan Gencebay, Tolgahan Sayışman, Ahmet Dursun, Berksan, Şafak Sezer, Hande Yener, Zerrin Özer, Metin Şentürk, Hülya Koçyiğit ve Kutsi ' nin de bulunduğu çok sayıda ünlü isim törene katıldı. Sunucu Nihat Hatipoğlu ' nun da bulunduğu törende spor camiasından ise Yıldırım Demirören, Ünal Aysal, Mehmet Ali Aydınlar, Adnan Polat, Rıdvan Dilmen, Hidayet Türkoğlu ve Harun Erdenay ' ın da aralarında bulunduğu bazı isimler yer aldı.

Törene katılmak için geldiği Haliç Kongre Merkezi önünde gazetecilere açıklama yapan oyuncu Ahmet Yenilmez, halk oylaması işle seçilecek olan cumhurbaşkanlığı seçimin önemine vurgu yaparak, “ Bu seçim ülkemiz adına normal seçimlerin ötesinde. Bugün burada Başbakan ' ın 12 yılın sonunda talip olduğu makam ile ilgili düşüncelerini dinlemeye geldik. Davet için teşekkür ediyoruz. Bakacağız nasıl bir iddia, nasıl bir yola devam” dedi.

Recep Tayyip Erdoğan Hakkında
Üniversiteyi Marmara Üniversitesi İktisadî ve Ticarî Bilimler Fakültesi'nde okuyan Erdoğan, bu okuldan 1981 yılında mezun oldu. Gençlik yıllarından itibaren sosyal hayat ve siyasetle içice bir yaşamı tercih eden Erdoğan, disiplinli ekip çalışmasının ve takım ruhunun önemini kendisine çok genç yaşlarda öğreten futbolla 1969-1982 yılları arasında amatör olarak ilgilendi. Aynı zamanda bu yıllar, genç bir idealist olarak memleket meseleleri ve toplu...
devamı
Tolgahan Sayışman Hakkında
Kadıköy İntaş Lisesi ve Doğuş Üniversitesi İşletme Fakültesi'nden mezun olmuştur. 2005 yılında Türkiye'yi temsilen Güney Kore'de gerçekleşen erkek güzellik yarışması Manhunt International'da dünya birincisi seçildi. Ekoldrama ve Ayla Algan'dan uzun süre oyunculuk eğitimi aldı. Ardından Esir Kalpler adlı dizide yer aldı. Top Model yarışmasındaki sunuculuğu ile başarılı bir performans sergileyen oyuncu, daha sonra Maçolar, Dicle, Hepsi 1 ve Acemi C...
devamı
11 Temmuz 2014 Cuma günü yayınlandı