İşte CHP'deki ‘çözüm’ ayrılığının perde arkası

Haber Türk ekranlarında yayınlanan 'Buse Biçer ile Güne Bakış' programına katılan Milliyet Gazetesi Ankara Temsilcisi Fikret Bila,CHP'de yaşanan 'çözüm' ayrılığının perde arkasını anlattı.
Fikret Bila Chp Gülseren Onanç Görüş Farkı Kemal Kılıçdaroğlu 


CHP'de bir görüş ayrılığından söz etmenin mümkün olduğunu belirten Fikret Bila, Gülseren Onanç'ın istifasının istenmesinde Kılıçdaroğlu'nun görüş farklılığını dikkate almadığı söyledi.

Kılıçdaroğlu ve Kılıçdaroğlu'nun çevresi ile konuştuğunu ifade ederek edindiği izlenimleri paylaşan Bila '' Sayın Kılıçdaroğlu bir süre önce Genel Başkan Yardımcılarına televizyona çıkmamaları ve bu konu hakkında fazla konuşmamaları konusunda talepte bulunmuş.Bunun bir kural olarak benimsenmesini istemiş;ancak Sayın Onanç'ın bu kurala uymadığı,bir kural ihlali yaptığı şeklinde bir değerlendirmesi olduğunu ve buna dayanarak istifasını talep ettiğini söylediler.'' diye konuştu.


Kemal Kılıçdaroğlu Hakkında
Kemal Kılıçdaroğlu, 1948 yılında Tunceli'nin Nazımiye İlçesi'nde dünyaya geldi.ilk ve ortaöğrenimini Erciş, Tunceli, Genç, Elazığ gibi Anadolu'nun çeşitli yerlerinde tamamladı.1971 yılında ise Ankara İktisadi ve Ticari İlimler Akademisi'nden (Gazi Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi)mezun oldu. Lisans öğrenimini tamamladığı 1971 yılında, girdiği hesap uzman yardımcılığı sınavının ardından Maliye Bakanlığı'nda göreve başladı. Daha s...
devamı
19 Nisan 2013 Cuma günü yayınlandı