Hüsnü Bozkurt istifa edecek mi?

CHP Konya Milletvekili Hüsnü Bozkurt, katıldığı televizyon programında referandumda 'evet' oyu kullanacak vatandaşlara tehditler savurmuştu.
Beyaz Haber Milletvekili Hüsnü Bozkurt Kemal Kılıçdaroğlu 


Referandum sonuçlarından sonra ortalıktan kaybolan CHP'li Hüsnü Bozkurt'a Beyaz Haber ulaştı.

Beyaz Haber, Hüsnü Bozkurt'a istiaf edecek misiniz? diye sordu. Bozkurt bu soruya 'Böyle bir konu bile yok' cevabını verdi. Bozkurt, referandum öncesi toplumun her kesiminden tepki gören sözleri için geri adım atmayacağını ifade etti.

Hüsnü Bozkurt şunları söyledi;

Söylemediğim bir şey için geri adım atmayacağım ne münasebet... Hiç umrumda değil. İsterlerse beni asarlar, isterlerse hapsederler, ben demediğim bir laf için ne özür dilerim ne geri adım atarım. Sonucun evet çıkmasıyla ilgili hiç bir şey hissetmiyorum. Bir referandum yapıldı sonuçtan evet çıktı.

Hüsnü Bozkurt 'Kemal Kılıçdaroğlu 8 kez kaybetti istifa etmeli mi? sorusuna da kaçamak cevap vererek 'parti içi meseleleri basınla konuşmam' cevabını verdi.
Kemal Kılıçdaroğlu Hakkında
Kemal Kılıçdaroğlu, 1948 yılında Tunceli'nin Nazımiye İlçesi'nde dünyaya geldi.ilk ve ortaöğrenimini Erciş, Tunceli, Genç, Elazığ gibi Anadolu'nun çeşitli yerlerinde tamamladı.1971 yılında ise Ankara İktisadi ve Ticari İlimler Akademisi'nden (Gazi Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi)mezun oldu. Lisans öğrenimini tamamladığı 1971 yılında, girdiği hesap uzman yardımcılığı sınavının ardından Maliye Bakanlığı'nda göreve başladı. Daha s...
devamı
18 Nisan 2017 Salı günü yayınlandı