Hüseyin Çelik: Bahçeli sen bir zavallısın

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hüseyin Çelik düzenlediği basın toplantısında MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'ye sert tepki gösterdi.
Yeni Anayasa Ak Parti Devlet Bahçeli Hüseyin Çelik Çözüm Süreci 


Bahçeli ' nin çözüm süreci ve yeni anayasa çalışmalarına yönelik sözlerini değerlendiren Çelik, ' Sayın Bahçeli uçağa binmeye bile korkan, kuluçkaya oturmuş bir zavallısınız ' dedi.

Bahçeli'nin Türkiye'yi demokratikleştirecek 48 maddelik yeni anayasa için kullandığı 'Çok erken çok gereksiz bir teklif ' sözleri ve çözüm sürecini ' kabus ' kelimesiyle tanımlamasına Çelik ' Bize hakaret edilmesine izin vermeyiz ' şeklinde yanıt verdi.



Devlet Bahçeli Hakkında
1948 yılında Osmaniye'de doğdu. Yörede Fettahoğulları olarak bilinen geniş bir Türkmen ailesine mensuptur. İlköğrenimini Osmaniye'de, orta öğrenimini İstanbul'da tamamlayan Devlet Bahçeli, üniversite öğrenimini Ankara İktisadi ve Ticari Bilimler Akademisinde yapmıştır. Başlangıcından itibaren Ülkücü Hareket'in her kademesinde görevler üstlenerek Büyük Ülkü Davası'na hizmet etti. Devlet Bahçeli, 1967 yılında Ankara İktisadi ve Ticari ilimler Ak...
devamı
14 Temmuz 2013 Pazar günü yayınlandı