Hayri İnönü, o toplantıyı Beyaz Haber'e anlattı

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Şişli Belediyesi'ndeki krizi el koydu.
Hayri İnönü Şişli Belediyesi Emir Sarıgül Kemal Kılıçdaroğlu 


ANKARA'DA ÖZEL TOPLANTI
Şişli Belediyesi'nde bir süredir Başkan Hayri İnönü ile Başkan Vekili Emir Sarıgül arasında gerginlik yaşanıyordu. İddiaya göre Sarıgül, İnönü'yi istifaya zorluyordu. Bu gelişmeler ardından CHP lideri Kılıçdaroğlu duruma müdahale etti. Kılıçdaroğlu, İnönü ve Sarıgül'le Ankara'da özel bir toplantı yaptı. Yaklaşık bir buçuk saat süren toplantıda CHP lideri iki ismi de dinledi. Kılıçdaroğlu, İnönü ve Sarıgül'e Şişli'ye birlik ve beraberlik içinde hizmet vermeleri gerektiğini söyledi.

KILIÇDAROĞLU'NDAN DESTEK MESAJI

Hayri İnönü o toplantıyı Beyaz Haber'e anlattı. İnönü, “Sayın Kılıçdaroğlu, benim belediye başkanı olarak CHP'ye ait olduğumu belirtti.” diyerek CHP liderinin kendisine destek verdiğinin mesajını verdi. Görevine devam ettiğini söyleyen İnönü, “Emir Bey'le aranız nasıl?” sorusuna ise “Gayet iyi. Şu anda herhangi bir sorun yok” cevabını verdi.
Kemal Kılıçdaroğlu Hakkında
Kemal Kılıçdaroğlu, 1948 yılında Tunceli'nin Nazımiye İlçesi'nde dünyaya geldi.ilk ve ortaöğrenimini Erciş, Tunceli, Genç, Elazığ gibi Anadolu'nun çeşitli yerlerinde tamamladı.1971 yılında ise Ankara İktisadi ve Ticari İlimler Akademisi'nden (Gazi Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi)mezun oldu. Lisans öğrenimini tamamladığı 1971 yılında, girdiği hesap uzman yardımcılığı sınavının ardından Maliye Bakanlığı'nda göreve başladı. Daha s...
devamı
17 Aralık 2014 Çarşamba günü yayınlandı