Haşim Karataştan, Sarıgül Hakkında Önemli İddialar

Beyaz TV ekranlarında yayınlanan Latif Şimşek'in moderatörlüğünü yaptığı Rasim Ozan Kütahyalı, Hasan Hüseyin Ceylan'ın konukluk ettiği 'Dinamit' isimli tartışma programına telefon bağlantısıyla katılan Kulvar Gazetesi Sahibi Haşim Karakaş'ın iddiaları damgasını vurdu.
Latif Şimşek Rasim Ozan Kütahyalı Chp Erdoğan Bayraktar Mustafa Sarıgül 


Hüseyin Avni Sipahi ve Erdoğan Bayraktar konusuna açıklık getirmek istediğini belirten Kulvar Gazetesi Sahibi Haşim Karakaş şunları söyledi:

'Hüseyin Avni Sipahi ile Erdoğan Bayraktar uzaktan akrabadır'
Haşim Karataş,''Bundan yaklaşık bir yıl önce CHP Çekmeköy İlçe Başkanı Murat Cirav gazetemize mülakat vermişti ve onu manşet haber yapmıştım ' Sipahi 2014 adayımız ' diye. Orada kendisine şunu yöneltmiştim ' Hüseyin Avni Sipahi 2011 genel seçimlerinde Akrabası olan Erdoğan Bayraktar'ın Trabzon'daki milletvekili seçim kampanyasına 2 trilyon yardımda bulunmuş bu konuda ne diyorsunuz? ' dedim. ' Bu konuyu Sayın Sipahi'ye sorun ' demişlerdi. Sayın Sipahi'de bu konuya henüz açıklık getirmedi. Hüseyin Avni Sipahi ile Erdoğan Bayraktar'ın aile tarafından uzaktan bir akrabalıkları var''dedi.

Haşim Karataş, ''Bununla ilgili herhangi bir yalanlama bize gelmedi. Hâlbuki Hüseyin Avni Sipahi 2009 yerel seçiminde CHP'den Çekmeköy Belediye Başkan Adayı idi. ve Sarıgül 'Sipahi CHP'den aday olursa kazanamaz' dedi.


Latif Şimşek Hakkında
Latif Şimşek 01.05.1963 yılında Kırşehir’in Çiçekdağı ilçesinde doğdu. İlkokulu Yozgat’ın Yerköy ilçesinde bitiren Latif Şimşek, 1982 Yılında Ankara Merkez imam Hatip Lisesi (Şimdiki Tevfik İleri İmam Hatip Anadolu Lisesi) ni bitirdikten sonra Gazi Üniversitesi Basın Yayın Yüksek okulu’na girdi. 1987 yılında bu okuldan mezun oldu ve aynı yıl Türkiye Gazetesi Ankara Temsilciliğinde muhabir olarak çalışmaya başladı. Polis-adliye muhabirliğinden baş...
devamı
Rasim Ozan Kütahyalı Hakkında
Beyaz TV'de yayınlanan Dinamit, Derin Futbol, Ve Gol, ve Kanaltürk'te yayınlanan Ters Cephe programlarında yorumcudur. Kütahyalı, Taraf gazetesindeki köşe yazarlığından önce Sinan Çetin'in firması Plato Film'de metin yazarlığı ve kast direktörlüğü yaptı. Aralık 2008'den itibaren Kanal T'de anahaberleri yorumladı. Aynı kanalda Sabah gazetesi yazarı Mahmut Övür ile birlikte Politik Performans programını sundu. Nisan 2009 içinde Kanal T'den ayrıldı ...
devamı
25 Ocak 2014 Cumartesi günü yayınlandı