Gökçek, TGB'nin Toplantısına Katılan CHP'li vekilleri açıkladı

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, Beyaz TV ekranlarında yayınlanan 'Basın Kulisi' programında Türkiye Gençlik Birliği toplantısına katılan CHP'li vekilleri açıkladı.
İstanbul Barosu Türkiye Gençlik Birliği Basın Kulisi Melih Gökçek İşçi Partisi 


Gökçek, Türkiye Gençlik Birliği tarafından Nisan ayında yapılan toplantının görüntülerini programda izletmesinin ardından değerlendirmelerde bulundu.

Başkan Gökçek,Türkiye Gençlik Birliği toplantısından sonra Gezi Parkı olaylarının gerçekleştiğini ifade etti.

Gökçek,Sol yumruklarını havaya kaldırıp yemin edenlerin içerisinde :CHP Antalya Mv. Gürkut Acar,CHP Hatay Mv. Refik Eryılmaz,CHP Mersin Mv. İsa Gök,CHP Tunceli Mv.Kamer Genç,İstanbul Barosu Başkanı Ümit Kocasakal,Şahin Mengü,İşçi Partisi Genel Başkanvekili Hasan Basri Özbay ,Ali Topuz olduğunu ve bu isimlerin toplantıda konuşma yaptıklarını söyledi.


Melih Gökçek Hakkında
Melih GÖKÇEK, 20 Ekim 1948 tarihinde Ankara Keçiören'de doğdu. Babası avukat, annesi ev hanımıydı. Üç çocuklu bir ailenin en büyük çocuğu olan Gökçek beş yaşına kadar Başkent Ankara'da ikamet etti. Babasının işi dolayısıyla Gaziantep’e taşınan Gökçek, ilk, orta ve lise eğitimini Gaziantep‘te tamamladı. 1967 yılında Ankara Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi’ni kazanınca tekrar Ankara’ya yerleşti. Mülkiye’den sonra Gazi Üniversitesi Gazeteci...
devamı
21 Haziran 2013 Cuma günü yayınlandı