Gökçek'ten MGK Ve Dershane Açıklaması

A Haber ekranlarında Akşam Ajansı programına katılan Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, 'Gülen'i bitirme kararı 2004'te MGK'da alındı' başlığıyla bir gazetede yer verilen habere ilişkin konuştu.
A Haber Belediye Başkanı Ak Parti Melih Gökçek Mgk 


Söz konusu haberi yeni öğrendiğini söyleyen Başkan Gökçek, “ Konuya vakıf değilim ancak şu kadarını söyleyeyim. Türkiye 'de özellikle AK Parti iktidarını yıkılabilmesi için AK Parti iktidarına destek veren bütün güçlerin AK Parti 'ye düşman edilmesi lazım. Araya nifak, fitne sokulması lazım. Milletvekillerinin arasında, siyasi olarak organlarımızın arasında niza çıkarılması lazım. Belli bir takım medya ve baronlar özellikle yurtdışından aldıkları destekler ile bu işi gerçekleştirmek için elinden gelen her türlü gayreti sarf ediyorlar.' dedi.

Başkan Gökçek, şöyle devam etti: Bundan vazgeçmeyecekler. 'AK Parti 'yi biz devirene kadar bundan vazgeçmeyiz' de diyorlar. Biz bunu biliyoruz ve Allah 'ın izniyle de bu oyuna düşmüyoruz. Allah 'ın izniyle ne hizmet ne de AK Parti karşı karşıya gelir. Ne de hiçbir zaman birbirlerine karşı hasmane bir tavır alırlar. Bunlar bugüne kadar birlikte mücadele götürmüş insanlardır, gruplardır. Bundan sonra da aynı birlik ve beraberlik devam edecektir. ”

Olaya iki taraftan bakıldığında tarafların haklı olabileceğini ifade eden Gökçek, “Herkes kendi açısından olayı haklı olarak görüyor. Bunun en güzel yönü iki tarafın bir araya oturup bu işin en güzel şekilde orta yolunun bulunup halledilmesi. Zaten bu istikamette de görüşmeler devam ediyor” ifadelerini kullandı.

Melih Gökçek Hakkında
Melih GÖKÇEK, 20 Ekim 1948 tarihinde Ankara Keçiören'de doğdu. Babası avukat, annesi ev hanımıydı. Üç çocuklu bir ailenin en büyük çocuğu olan Gökçek beş yaşına kadar Başkent Ankara'da ikamet etti. Babasının işi dolayısıyla Gaziantep’e taşınan Gökçek, ilk, orta ve lise eğitimini Gaziantep‘te tamamladı. 1967 yılında Ankara Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi’ni kazanınca tekrar Ankara’ya yerleşti. Mülkiye’den sonra Gazi Üniversitesi Gazeteci...
devamı
28 Kasım 2013 Perşembe günü yayınlandı