Gökçek: Kılıçdaroğlu paralel yapı ne talimat verirse onu yapar

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek ' Kılıçdaroğlu yakalandığının farkında. Benden korkar, benimle birlikte canlı yayına çıkamaz ' dedi.
Belediye Başkanı Melih Gökçek 


KILIÇDAROĞLU'NUN AJANI MI VAR?
İsmet İnönü dönemi yerden yere vuruluyor. Önümüzdeki günlerde İnönü dönemi gündeme net olarak getirilecek. Ve İnönü CHP'si ile bugünkü CHP'nin mukayesesi yapılacak. Bunlardan bir tanesini de benim. Bunun özel hazırlığını yapıyorum. Haberi mi oldu ne oldu bilmiyorum? Bir yerlerden haber mi alıyor, kaynakları mı var?

İNÖNÜ'YÜ DIŞLAMAYA BAŞLADI
İsmet İnönü dönemiyle ilgili çok ciddi araştırma yapıyorum. İnşallah seçim öncesi İnönü CHP'si ile Kılıçdaroğlu CHP'sini birebir yan yana koyacağım. Aynı CHP değişen hiç bir şey. O bunun farkında İnönü'nün faturasını sırtından atabilmek için şimdi İnönü'yü dışlamaya başladı.

PARALEL'DEN NE TALİMAT GELİRSE YAPMAK ZORUNDA
Şu anda CHP kabuk değiştiriyor. Ve bu kabuk değiştirmeyi paralel yapının istekleri doğrultusunda yapıyor. Kılıçdaroğlu'nun paralel yapıya rağmen hareket etme şansı sıfır. Oradan ne talimat gelirse yapmak zorunda. Çünkü Kılıçdaroğlu resmen sıkıştırılmış, kıstırılmış bir insandır. Partinin içinde kendisine verilen akıl, sağ cenahtan oy alacak davranışların içine girmektir.

PARALEL YAPI NE DERSE ONU YAPAR
Paralel yapı bununla kendi tabanına şu mesajı vermek istiyor. ' Biz bak Kılıçdaroğlu'nu yola getirdik. Biz ne dersek onu yapıyor. Bizim söylediklerimizi yerine getiriyor. Bana karşı çıkmayın ' demeye getiriyor. Kılıçdaroğlu resmen esir ve esir olduğu için onların dediklerinin dışına çıkması mümkün değil. İnönü'ye aleyhinde konuş derlerse, konuşur. Kimin aleyhinde konuş derlerse de konuşur.
Melih Gökçek Hakkında
Melih GÖKÇEK, 20 Ekim 1948 tarihinde Ankara Keçiören'de doğdu. Babası avukat, annesi ev hanımıydı. Üç çocuklu bir ailenin en büyük çocuğu olan Gökçek beş yaşına kadar Başkent Ankara'da ikamet etti. Babasının işi dolayısıyla Gaziantep’e taşınan Gökçek, ilk, orta ve lise eğitimini Gaziantep‘te tamamladı. 1967 yılında Ankara Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi’ni kazanınca tekrar Ankara’ya yerleşti. Mülkiye’den sonra Gazi Üniversitesi Gazeteci...
devamı
13 Aralık 2014 Cumartesi günü yayınlandı