Gökçek: Ankara’yı Sol’a kaptırmayız

A Haber 'de yayınlanan Yüzde Yüz Siyaset programına konuk olan Melih Gökçek gazetecilerin sorularını yanıtladı.
A Haber Cemil Çiçek Chp Ali Babacan Melih Gökçek 


Çevre Bakanı olacağı yönündeki söylentilerin sorulması üzerine belediye başkanı olmak istediğini yineleyerek, bu söylentilerin kasıtlı olarak kendi adaylığını istemeyen muhalefet tarafından çıkarıldığını söyledi.

Gökçek, söylentilerde adı geçen Ali Babacan ve Cemil Çiçek 'in aday olmayacakları yönündeki açıklamalarını hatırlatıp bu söylentilerinin kaynağının telaşa kapılan CHP 'liler olduğunu öne sürdü. CHP 'nin bu süreçte ODTÜ olaylarını kışkırtarak faturasını kendisine çıkarmak istediklerini iddia eden Gökçek, ODTÜ 'deki provakasyonun arkasındaki CHP 'li vekillere dikkat çekti.

Ankara 'nın solun eline geçmemesi için elinden gelen her şeyi yapacağını ifade eden Gökçek, ''Ankara 'yı sola kaptırmayız, bunu herkes kafasına koysun'' dedi.



Melih Gökçek Hakkında
Melih GÖKÇEK, 20 Ekim 1948 tarihinde Ankara Keçiören'de doğdu. Babası avukat, annesi ev hanımıydı. Üç çocuklu bir ailenin en büyük çocuğu olan Gökçek beş yaşına kadar Başkent Ankara'da ikamet etti. Babasının işi dolayısıyla Gaziantep’e taşınan Gökçek, ilk, orta ve lise eğitimini Gaziantep‘te tamamladı. 1967 yılında Ankara Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi’ni kazanınca tekrar Ankara’ya yerleşti. Mülkiye’den sonra Gazi Üniversitesi Gazeteci...
devamı
20 Eylül 2013 Cuma günü yayınlandı