Erzurum Kemal Kılıçdaroğlu'na karne verdi

Başbakan Erdoğan Erzurum'da Milli İradeye Saygı Mitinginde konuştu.Erdoğan,Erzurumlular tarafından Kemal Kılıçdaroğlu'na verilen karneyi okudu.
Milli İradeye Saygı Mitingi Adalet ve Kalkınma Partisi Kemal Kılıçdaroğlu Recep Tayyip Erdoğan 


Erdoğan ''Erzurumlu kardeşlerim şuraya duran adam karnesi koymuşlar.Bu nasıl bir karne! Öğrencinin adı: Kemal Kılıçdaroğlu, öğrenci velisi:CHP, okul adı:Millet Mektebi, karne tarihi: 23 Haziran, sınıf:üçüncü sınıf.''diye okudu.

Başbakan Erdoğan, Kılıçdaroğlu'nun ders notlarını da söyledi.

''Çevre:sıfır,provokatörlük :on,muhalefet:sıfır,milli iradeye saygı:sıfır,halka hizmet:sıfır,yürüyen merdiven ve seçim sandığını bulma kabiliyeti:sıfır.Tek kelimeyle nefis.''diyen Başbakan ''Sayın veli öğrencimizin her şeyi ortada hizmet ve çalışma maalesef genlerinde yok.Sonuç doğrudan kaldı.'' diye konuştu.



Kemal Kılıçdaroğlu Hakkında
Kemal Kılıçdaroğlu, 1948 yılında Tunceli'nin Nazımiye İlçesi'nde dünyaya geldi.ilk ve ortaöğrenimini Erciş, Tunceli, Genç, Elazığ gibi Anadolu'nun çeşitli yerlerinde tamamladı.1971 yılında ise Ankara İktisadi ve Ticari İlimler Akademisi'nden (Gazi Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi)mezun oldu. Lisans öğrenimini tamamladığı 1971 yılında, girdiği hesap uzman yardımcılığı sınavının ardından Maliye Bakanlığı'nda göreve başladı. Daha s...
devamı
Recep Tayyip Erdoğan Hakkında
Üniversiteyi Marmara Üniversitesi İktisadî ve Ticarî Bilimler Fakültesi'nde okuyan Erdoğan, bu okuldan 1981 yılında mezun oldu. Gençlik yıllarından itibaren sosyal hayat ve siyasetle içice bir yaşamı tercih eden Erdoğan, disiplinli ekip çalışmasının ve takım ruhunun önemini kendisine çok genç yaşlarda öğreten futbolla 1969-1982 yılları arasında amatör olarak ilgilendi. Aynı zamanda bu yıllar, genç bir idealist olarak memleket meseleleri ve toplu...
devamı
23 Haziran 2013 Pazar günü yayınlandı