Erdoğan Erzurum Mitinginde Konuştu...

Başbakan Erdoğan,Erzurum'da Milli İradeye Saygı Mitinginde konuştu.
Milli İradeye Saygı Mitingi Adalet ve Kalkınma Partisi Viyana Gezi Parkı Recep Tayyip Erdoğan 


''Dünyadaki tüm dostarımız bizim için seferber oldu.Erzurum'a ses vermek için,Dünya'ya ses vermek için bugün Avustrya'da ve Viyana'da miting var''diyen Erdoğan '' Siz oyunu milletin bozduğunu bilmiyor musunuz diyorlar. Gezi yalan hedef talan.Oyun bu ;çünkü AKP iktidarıyla talanları bitmişti; ama millet size bu yolu açmayacak.''ifadelerini kullandı.

Başbakan ''Eğer yüreğiniz varsa, eğer demokrasiye ve milletin iradesine inancınız varsa o zaman sandık geliyor sekiz ay var sekiz ay sonra buyrun sandığa orada herkes boyunun ölçüsünü alır.''diye konuştu.




Recep Tayyip Erdoğan Hakkında
Üniversiteyi Marmara Üniversitesi İktisadî ve Ticarî Bilimler Fakültesi'nde okuyan Erdoğan, bu okuldan 1981 yılında mezun oldu. Gençlik yıllarından itibaren sosyal hayat ve siyasetle içice bir yaşamı tercih eden Erdoğan, disiplinli ekip çalışmasının ve takım ruhunun önemini kendisine çok genç yaşlarda öğreten futbolla 1969-1982 yılları arasında amatör olarak ilgilendi. Aynı zamanda bu yıllar, genç bir idealist olarak memleket meseleleri ve toplu...
devamı
23 Haziran 2013 Pazar günü yayınlandı