Emine Ülker Tarhan, CHP sorusu sorulunca sinirlendi

Habertürk'te Veyis Ateş'in canlı yayın konuğu olan Emine Ülker Tarhan, canlı yayında gündemi değerlendirdi. Emine Ülker Tarhan, CHP'nin sağa açılımıyla ilgili olarak 'Aslı varken suretine kimse oy vermez diye düşünenlerdenim.' dedi.
Emine Ülker Tarhan Cumhurbaşkanlığı Habertürk İktidar Kemal Kılıçdaroğlu 


TEM CÜMLELİK ÖZETTİR

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun Sözcü gazetesine verdiği bir röportajda 'İktidar olmayı düşünüyor musunuz?' sorusuna 'Hayır' yanıtını verdiğini hatırlatan Tarhan 'Bu tek cümlelik bir özettir.' diye konuştu.

SUNUCUNUN CHP SORULARI SİNİRLENDİRDİ

Sunucu Veyis Ateş'in ısrarlı CHP soruları karşısında sinirlenen Emine Ülker Tarhan ' CHP üzerinden konuşmaktan şu anda çok mutlu değilim. Başka şey konuşalım.' dedi.

ZOR BİR SORU... BENDE KALSIN

Tarhan, Veyis Ateş'in Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde kime oy verdiniz sorusunu yanıtsız bırakmayı tercih ederken 'Zor bir soru. Bende kalsın.' dedi.

BEYAZ GAZETE



Kemal Kılıçdaroğlu Hakkında
Kemal Kılıçdaroğlu, 1948 yılında Tunceli'nin Nazımiye İlçesi'nde dünyaya geldi.ilk ve ortaöğrenimini Erciş, Tunceli, Genç, Elazığ gibi Anadolu'nun çeşitli yerlerinde tamamladı.1971 yılında ise Ankara İktisadi ve Ticari İlimler Akademisi'nden (Gazi Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi)mezun oldu. Lisans öğrenimini tamamladığı 1971 yılında, girdiği hesap uzman yardımcılığı sınavının ardından Maliye Bakanlığı'nda göreve başladı. Daha s...
devamı
31 Ocak 2015 Cumartesi günü yayınlandı