Devlet Bahçeli'den Tuğrul Türkeş açıklamaları

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, MHP İstanbul İl Başkanlığı'nda gazetecilerin sorularını yanıtladı.
Mhp Tuğrul Türkeş Devlet Bahçeli Genel Başkan 


Tuğrul Türkeş'e milletvekilliği adaylığı teklif edip etmeyeceği sorulan MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, gazeteciye 'Siz çok ilgileniyorsunuz. Tuğrul Türkeş'in arkadaşı mısınız? O konu bizim gündemimizden düşmüştür' dedi.

Türkeş'in 'Beni partimden atamazlar' sözleri de sorulan Genel Başkan Devlet Bahçeli, 'Hiç kimse, hiçbir partili kendisini yasalar üstünde görmemeli. Tüzüğün üstünde görmemeli, partinin üstünde görmemeli, o partiye gönül verenlerin üstünde görmemeli' dedi.

Bahçeli, 'Türkeş'in durumu MHP'nin oylarını böler mi?' sorusuna ise şu cevabı verdi: Bir dağa bir serçe konsa dağ ne kazanır, bir dağdan bir serçe kalksa dağ ne kaybeder?
Devlet Bahçeli Hakkında
1948 yılında Osmaniye'de doğdu. Yörede Fettahoğulları olarak bilinen geniş bir Türkmen ailesine mensuptur. İlköğrenimini Osmaniye'de, orta öğrenimini İstanbul'da tamamlayan Devlet Bahçeli, üniversite öğrenimini Ankara İktisadi ve Ticari Bilimler Akademisinde yapmıştır. Başlangıcından itibaren Ülkücü Hareket'in her kademesinde görevler üstlenerek Büyük Ülkü Davası'na hizmet etti. Devlet Bahçeli, 1967 yılında Ankara İktisadi ve Ticari ilimler Ak...
devamı
4 Eylül 2015 Cuma günü yayınlandı