Devlet Bahçeli: 'Demokrasiyle gelen demokrasiyle gitmeli'

Devlet Bahçeli, parti grubu toplantısında Başbakan Erdoğan'a yüklendi.
Başbakan Mhp Grup Toplantısı Gezi Parkı Devlet Bahçeli Türk Gençliği 


'' Evladın yaşındaki gençlerle uğraşmaya,gençleri azarlamaya,bunlar benim gençliğim değil demeye utanmıyor musun ? '' diyen Bahçeli '' Taşıdığın görevin gereği olarak neden sabır ve hoşgörü içinde kalamıyorsun? Kafanın bir köşesinde bu milletin çocuklarını birbirine kırdırmak mı vardı ? '' diye konuştu.

Bahçeli '' Sende hiç mi insaf ,hiç mi merhamet, hiç mi şefkat yoktur '' ifadelerini kullandı.

Türk gençliğini Erdoğan'a çiğnetmeyeceklerini,yedirtmeyeceklerini belirten MHP Lideri '' Sayıları 10 milyonu aşan gençlerimiz oy kullanma çağındadır.İsterlerse AKP'yi iktidardan düşürebilecekler,isterlerse diledikleri herhangi bir partiyi, iktidara getirebileceklerdir. '' dedi.

'' Siyasi iktidarın değişeceği yer sandık olmalıdır '' diyen Bahçeli '' Demokrasiyle gelen demokrasiyle gitmelidir.Buna hepimiz destek çıkmalıyız '' diye belirtti.



Devlet Bahçeli Hakkında
1948 yılında Osmaniye'de doğdu. Yörede Fettahoğulları olarak bilinen geniş bir Türkmen ailesine mensuptur. İlköğrenimini Osmaniye'de, orta öğrenimini İstanbul'da tamamlayan Devlet Bahçeli, üniversite öğrenimini Ankara İktisadi ve Ticari Bilimler Akademisinde yapmıştır. Başlangıcından itibaren Ülkücü Hareket'in her kademesinde görevler üstlenerek Büyük Ülkü Davası'na hizmet etti. Devlet Bahçeli, 1967 yılında Ankara İktisadi ve Ticari ilimler Ak...
devamı
11 Haziran 2013 Salı günü yayınlandı