Deniz Baykal'ın Mustafa Sarıgül Hakkındaki Yolsuzluk İddiaları - 12

Beyaz TV ' de yayınlanan moderatörlüğünü Latif Şimşek ' in üstlendiği Dinamit adlı programda eski CHP Genel Başkanı Deniz Baykal ' ın Mustafa Sarıgül hakkındaki yolsuzluk dosyaları tartışıldı.
Dinamit Chp Yolsuzluk Mustafa Sarıgül Deniz Baykal 


Deniz Baykal döneminde Mustafa Sarıgül'ün yolsuzluk iddialarına adnın karışmasına tepki gösteren video ortaya çıktı. Baykal, ''Sarıgül'le ilgili birçok iddialar var. Onlar ortaya dökülürse ne olacak? Senin paran var herkesi ayarlarım zannediyorsun ama CHP'ni ayarlayamazsın. Disiplin kuruluna vermemizin 2 yönü var. Birisi yolsuzluk iddialarıdır. İçişleir Bakanlığı müfettişi harekete geçmeye başlamış. Seni kaçtığın yere kadar kovalayacağım diyor. CHP Genel Başkanı'nı sen değil, senin ağbabaların bile kaçıramamış'' şeklinde konuştu.
Dinamit Hakkında
Latif Şimşek yönetimindeki Dinamit, her Pazar farklı konukların yorumlarıyla saat 16:45’da Beyaz Tv'de......
devamı
Deniz Baykal Hakkında
Hüseyin Hilmi Bey ile Feride Hanım'ın oğludur. 1952 yılında Antalya Atatürk Ortaokulundan, 1955 yılında Antalya Lisesi'nden mezun oldu. 1959 yılında Ankara Üniversitesi Hukuk Fakültesi'ni bitirdi. Ankara Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi'ne 1960 yılında asistan olarak girdi. 1963'te doktora çalışmalarını tamamladıktan sonra iki yıl Rockefeller Foundation bursu ile ABD'de kaldı ve Columbia Üniversitesi ile Berkeley Üniversitesi'nde çalışmala...
devamı
16 Kasım 2013 Cumartesi günü yayınlandı