Demirtaş: “Öcalan Basın Toplantısı İstiyorum Talebinde Bulunmadı 'Basın Buluşması İstiyorum' Dedi

Hükümet Sözcüsü Bülent Arınç, Abdullah Öcalan'ın İmralı Adası'nda basın toplantısı yapmasının mümkün olmadığı açıklamasına yanıt veren BDP Genel Başkanı Demirtaş, Öcalan, basın toplantısı yapmak değil, basınla bir araya gelmek istediğini söyledi. BDP)Genel Başkanı Selahattin Demirtaş, Diyarbakır'da gazetecilere gündeme ilişkin değerlendirmelerde bulundu.
Abdullah Öcalan Bülent Arınç Selahattin Demirtaş İmralı Adası Hükümet 


Abdullah Öcalan'ın İmralı Adasında önceki gün verdiği mesajda basınla buluşmak isteğine açıklık getiren Demirtaş, Öcalan'ın basınla görüşmek istediğini, basın toplantısı yapmak gibi bir düşüncenin olmadığını söyledi.
Selahattin Demirtaş Hakkında
Selahattin Demirtaş 1973 yılında Diyarbakır’da doğdu, ilkokul ve liseyi burada bitirdi. Lise sonrasında 9 Eylül Üniversitesi Deniz İşletmeciliği ve Yönetimi Yüksekokulu’nda okumaya hak kazanan Demirtaş, iki yıl okuduğu bu bölümden politik gerekçeler nedeniyle ayrılmak zorunda kaldı. Ardından bir kez daha girdiği üniversite yerleştirme sınavında Ankara Üniversite Hukuk Fakültesi’nde okumaya hak kazandı ve başkente taşındı. Hukuk Fakültesi’nden mez...
devamı
24 Temmuz 2013 Çarşamba günü yayınlandı