Davutoğlu: Teker teker değil topunuz gelin

Başbakan Ahmet Davutoğlu '2015 seçimleri için de koalisyonlar yapıyorlar. Tek tek gelmeyin topunuz hep birlikte gelin. Eğer bir an tereddüt edersek Allah şu emanetini alsın' dedi.
Başbakan Ak Parti İl Kongresi Ak Parti Ahmet Davutoğlu Halid Meşal 


Başbakan Davutoğlu, Konya'da AK Parti Konya 5. Olağan Kongresi'ne katıldı. Hamas Siyasi Büro Şefi Halid Meşal, AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun da katıldığı kongre salonuna partililerin tekbir ve tezahuratları eşliğinde girdi.

Salondaki vatandaşların, 'Mücahit Meşal', 'Hamas sana canım feda' ve 'Kahrolsun İsrail' tezahuratlarına, el sallayarak ve selamla karşılık veren Meşal, daha sonra salonda kendisi için ayrılan yere geçti.

Ahmet Davutoğlu Hakkında
Ahmet Davutoğlu, 26 Şubat 1959'da Konya'da doğdu. Babasının adı Mehmet Duran, annesinin adı Memnune'dir. Öğretim Üyesi Prof. Dr.; Boğaziçi Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Siyaset Bilimi ve Ekonomi Bölümlerinden mezun oldu. Boğaziçi Üniversitesi Kamu Yönetimi Bölümünde yüksek lisans, Siyaset Bilimi ve Uluslararası İlişkiler Bölümünde de doktorasını yaptı. Malezya International Islamic University'de çalışmaya başladı. Üniversiten...
devamı
27 Aralık 2014 Cumartesi günü yayınlandı