Cumhurbaşkanı Erdoğan, Yeni Cumhurbaşkanlığı Binasında

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, yeni yapılan Beştepe ' deki Cumhurbaşkanlığı binasında incelemelerde bulundu.29 Ekim Cumhuriyet Bayramı ' nda ilk kez kapıları açılacak olan Cumhurbaşkanlığı ' nın yeni binasında incelemelerde bulunan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ' a yetkililer binanın son durumu hakkında bilgi verdi.
Cumhuriyet Bayramı Cumhurbaşkanlığı 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Genelkurmay Başkanı Recep Tayyip Erdoğan 


Cumhurbaşkanı Erdoğan ' ın incelemesi sırasında ise yoğun güvenlik önlemleri alındı. Kapıda polis ekiplerinin yerine Çankaya Köşkü ' nde olduğu gibi Cumhurbaşkanlığı Muhafız Alayı personeli bekledi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan uzun süren incelemelerin ardından yeni binadan ayrılarak 21. Genelkurmay Başkanı Orgeneral Doğan Güreş ' in cenaze törenine katılmak üzere Kocatepe Camisi ' ne gitti.

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı ' nda kapılarını açacak olan yeni Cumhurbaşkanlığı ' nın açılışının ise bu tarihte yapılması bekleniyor.

Recep Tayyip Erdoğan Hakkında
Üniversiteyi Marmara Üniversitesi İktisadî ve Ticarî Bilimler Fakültesi'nde okuyan Erdoğan, bu okuldan 1981 yılında mezun oldu. Gençlik yıllarından itibaren sosyal hayat ve siyasetle içice bir yaşamı tercih eden Erdoğan, disiplinli ekip çalışmasının ve takım ruhunun önemini kendisine çok genç yaşlarda öğreten futbolla 1969-1982 yılları arasında amatör olarak ilgilendi. Aynı zamanda bu yıllar, genç bir idealist olarak memleket meseleleri ve toplu...
devamı
16 Ekim 2014 Perşembe günü yayınlandı