Cumhurbaşkanı Erdoğan Üsküdar'da toplu açılış töreninde konuştu

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Üsküdar Belediyesi toplu açılış töreninde konuştu.
Üsküdar Belediyesi Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan 


İşte Erdoğan'ın konuşmasından öne çıkanlar:

Bugün toplam bedeli 273 trilyon olan 22 ayrı eserin toplu açılış ve temel atma törenini gerçekleştiriyoruz. Artık İmam hatiplerin önü açıldı, katsayı engeli kalktı, sizler artık en seçkin üniversitelere gireceksiniz. İstanbul alışılmış şehir değildir. Türkiye'nin tüm renkleri İstanbul'da toplanmıştır. Dünyanın tüm renklerini İstanbul'da bulmanız mümkündür. Türkiye'nin kalbine giden yol İstanbul'dan geçer.

7 Haziran seçimleri öncesi siyaset mühendisliklerinin yapıldığını görüyoruz. Düne kadar birbirlerine selam vermeyen partiler, marjinaller aynı tarafa geçtiler. Ana muhalefet partisi sıranın en başında, arkasında milliyetçi olduğunu iddia eden parti.
Recep Tayyip Erdoğan Hakkında
Üniversiteyi Marmara Üniversitesi İktisadî ve Ticarî Bilimler Fakültesi'nde okuyan Erdoğan, bu okuldan 1981 yılında mezun oldu. Gençlik yıllarından itibaren sosyal hayat ve siyasetle içice bir yaşamı tercih eden Erdoğan, disiplinli ekip çalışmasının ve takım ruhunun önemini kendisine çok genç yaşlarda öğreten futbolla 1969-1982 yılları arasında amatör olarak ilgilendi. Aynı zamanda bu yıllar, genç bir idealist olarak memleket meseleleri ve toplu...
devamı
26 Mayıs 2015 Salı günü yayınlandı