Cumhurbaşkanı Erdoğan, Özel Harekat Polislerine Konferansla Bağlandı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, ' Polis Teşkilatı'nın Kuruluşunun 171. Yıldönümü ' dolayısıyla Şırnak'ın İdil ilçesinde terörle mücadele eden özel harekat polislerine video konferansla bağlanarak son durum hakkında bilgi aldı.
Polis Cumhurbaşkanı Polis Teşkilatı Recep Tayyip Erdoğan 


Cumhurbaşkanı Erdoğan, ' Polis Teşkilatı'nın Kuruluşunun 171. Yıldönümü ' dolayısıyla çeşitli illerde görev yapan polis memurlarını Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde kabul etti. İçişleri Bakanı Efkan Ala ve Emniyet Genel Müdürü Celalettin Lekesiz'in hazır bulunduğu programda Cumhurbaşkanı Erdoğan, sırasıyla Antalya, İstanbul ve Şırnak'ta görev yapan polislere video konferansla bağlandı.

İlk olarak Antalya Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü'ne görevli polis memurları Sıdıka Çakar ve Ali Soğumoğlu ile görüşen Erdoğan, Antalya'da gerçekleştirilecek ' EXPO 2016 ' fuarı öncesi güvenlik önlemleri hakkında bilgi aldı.
Daha sonra İstiklal Caddesi'ndeki İstanbul Önleyici Hizmetler Şube Müdürlüğü, Motosikletli Polis Timi'nde görevli polis memurları Sevil Kaya ve Yusuf Erdem'e bağlanan Erdoğan, İstanbul'daki asayiş hakkında son durumu öğrendi.

ŞIRNAK'TA GÖREVLİ ÖZEL HAREKATÇILARLA CANLI BAĞLANTI


Son olarak Şırnak'ın İdil ilçesinde görev yapan özel harekat polislerine canlı bağlanan Erdoğan, 11 Ağustos 2014 tarihinden bu yana Şırnak Özel Harekat Şube Müdürlüğü'nde görev yapan Komiser Yardımcısı Hasan Yıldız'dan son durum hakkında bilgi aldı.


Recep Tayyip Erdoğan Hakkında
Üniversiteyi Marmara Üniversitesi İktisadî ve Ticarî Bilimler Fakültesi'nde okuyan Erdoğan, bu okuldan 1981 yılında mezun oldu. Gençlik yıllarından itibaren sosyal hayat ve siyasetle içice bir yaşamı tercih eden Erdoğan, disiplinli ekip çalışmasının ve takım ruhunun önemini kendisine çok genç yaşlarda öğreten futbolla 1969-1982 yılları arasında amatör olarak ilgilendi. Aynı zamanda bu yıllar, genç bir idealist olarak memleket meseleleri ve toplu...
devamı
7 Nisan 2016 Perşembe günü yayınlandı