Cumhurbaşkanı Erdoğan Gülen'e 'seviyesiz' dedi

Cumhurbaşkanı Erdoğan cuma namazı çıkışında halka hakaret eden FETÖ'nün ele başına 'utanmazi saygısız, seviyesiz' dedi.
Pensilvanya Cumhurbaşkanı Fethullah Gülen Recep Tayyip Erdoğan Fetö Terör Örgütü 


İşte o konuşmadan satır başları

Askeri elbiselerini giymek suretiyle terörist eylemin olduğu geceydi. Bir hafta geçti. Sizler millet olarak bir duruş sergilediniz. Sizlere bir çağrı yaptım, meydana yürüyelim dedim. Meydana yürüdünüz. Size karşı uçakları havalandırdılar, tankları yürüttüler fakat sizler halkın gücü olarak bütün bu teknolojik imkanları durdurunuz. Onlar paslı yüreklerle yürüdüler, sizler imanlı yüreklerinizle onları durdurdunuz ve geri püskürttünüz. Bu yürüyüşünüz, sizlere son duyuruyu yapana kadar devam edeceksiniz.

BU UTANMAZ, SAYGISIZ, SEVİYESİZ...

Kula kulluk edenler Pensilvanya'da. Hala utanmadan sıkılmadan bu millete oradan hakaret edecek kadar seviyesizler. Benim vatandaşıma Bu saygısız, utanmaz, seviyesiz insanlara benim milletim dik duruşu ile gereken cevabı verdi. Bu duruşumuz devam edecek. Safları sıkı tutun. Milletimi hiçbir şekilde parçalayamayacaklar. Zafer inananlarındır.

Recep Tayyip Erdoğan Hakkında
Üniversiteyi Marmara Üniversitesi İktisadî ve Ticarî Bilimler Fakültesi'nde okuyan Erdoğan, bu okuldan 1981 yılında mezun oldu. Gençlik yıllarından itibaren sosyal hayat ve siyasetle içice bir yaşamı tercih eden Erdoğan, disiplinli ekip çalışmasının ve takım ruhunun önemini kendisine çok genç yaşlarda öğreten futbolla 1969-1982 yılları arasında amatör olarak ilgilendi. Aynı zamanda bu yıllar, genç bir idealist olarak memleket meseleleri ve toplu...
devamı
22 Temmuz 2016 Cuma günü yayınlandı