Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan paralel yapı tepkisi

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, ATO Congresium'da düzenlenen TÜRGEV Yurtları Toplu Açılış Töreni'nde konuştu. Erdoğan'ın gündeminde paralel yapı vardı.
Paralel Yapı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan 


Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın konuşmasından satır başları;

Bu zaman kadar olduğu gibi bundan sonra da yanınızda olacağımı bilmenizi istiyorum. TÜRGEV 17-25 Aralık darbe teşebbüsünün en önemli hedeflerinden birtanesiydi. Böylesine hayırlı işler yapan kurum niçin hedef alınır. Bunun sebebini ve cevabını aramak gerekiyor.

Bu kurumun hizmetleri neden engellenmek isteniyor. Yetimin öksüzün fakirin evlatlarının sığındığı bu kuruma neden kilit vurulmak isteniyor. Ahlaksızca bir kılıfla bunu yapmaya çalıştılar. Güneydeki sevdikleri ülke veyaşadıkları ülke için Türgev'i bir tehdit olarak gördüler.

MİLLETİN TOKADINI YEDİLER
Himmet, zekat diyerek topladıkları paraları yurt içi ve yurt dışında Türkiye aleyhindeki lobilere partilere aktardılar. Sonunda kendi elleriyle kendi kuyularını kazdılar. Milletin tokadını yiyip yerlerine oturdular.

Milletimiz bunları gönlünden sildi. Paralel yağı himmet diyerek yardım diyerek insanların duygularını istismar ettiler. Yurtdışındaki okullarımız için milli eğitim bakanlığı bünyesinde bir vakıf açılacak.

MEB BÜNYESİNDE VAKIF AÇILACAK

Milletimiz bunları gönlünden sildi. Paralel yağı himmet diyerek yardım diyerek insanların duygularını istismar ettiler. Yurtdışındaki okullarımız için Milli Eğitim Bakanlığı bünyesinde bir vakıf açılacak.

17-25 Aralık'ta köklerinden kopartılmak istenen bu mirasa sahip çıkmak boynumuzun borcudur.

17-25 ARALIK'IN SIRLARI ORTAYA ÇIKMAYA BAŞLADI
Varsın onlar inadına mini etek inadına dekolte desinler. Biz TÜRGEV'le birlikte inancına tarihine saygılı gençler yetiştireceğiz.

17-25 Aralık'ın sırları ortaya çıkmaya başladı. Türkiye'de kendilerine yol arkadaşlığı yapanlardan da boşuna medet ummasınlar.

Bizler Türkiye'de çok farklı bir hedefi oluşturmanın gayreti içerisindeyiz. Bizim ilişkimiz tarihten aldığımız ilhamla geleceği inşa etmek.


Recep Tayyip Erdoğan Hakkında
Üniversiteyi Marmara Üniversitesi İktisadî ve Ticarî Bilimler Fakültesi'nde okuyan Erdoğan, bu okuldan 1981 yılında mezun oldu. Gençlik yıllarından itibaren sosyal hayat ve siyasetle içice bir yaşamı tercih eden Erdoğan, disiplinli ekip çalışmasının ve takım ruhunun önemini kendisine çok genç yaşlarda öğreten futbolla 1969-1982 yılları arasında amatör olarak ilgilendi. Aynı zamanda bu yıllar, genç bir idealist olarak memleket meseleleri ve toplu...
devamı
25 Şubat 2015 Çarşamba günü yayınlandı