Cumhurbaşkanı Erdoğan: 'Bir kez daha siyasi ve sinsi bir oyunla karşı karşıyayız. Allah'ın izniyle bunun da üstesinden geleceğiz' - TRABZON

Cumhurbaşkanı Erdoğan: "Bir kez daha siyasi ve sinsi bir oyunla karşı karşıyayız. Allah'ın izniyle bunun da üstesinden geleceğiz" - TRABZON - AK Parti Trabzon İl Başkanlığı Genişletilmiş İl Danışma Meclisi Toplantısı - Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın konuşmasıTRABZON - Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti Trabzon İl Başkanlığı Genişletilmiş İl Danışma Meclisi Toplantısı'na katıldı.
(3)Cumhurbaşkanı Erdoğan: "Meselenin döviz kuru olduğunu, yargılanan papaz olduğunu, demir ve alüminyum vergisi olduğunu sanacak kadar basit düşünenler varsa, bir an önce silkinip kendilerine gelsinler."Cumhurbaşkanı Erdoğan: "Namusumuz bildiğimiz vatanımızı, ezanımızı, bayrağımızı, içimizdeki hainleri alçakları ve teröristleri maşa olarak kullanan emperyalistlere teslim etmedik"Erdoğan: "Bir kez daha siyasi ve sinsi bir oyunla karşı karşıyayız. Allah'ın izniyle bunun da üstesinden geleceğiz."
Döviz Kuru Bild Teröristler Alüminyum 

12 Ağustos 2018 Pazar günü yayınlandı