Cumhurbaşkanı Erdoğan: Ben konu mankeni değilim

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Denizli'de STK temsilcilerine hitap etti. Erdoğan kendisi için yapılan siyaset yapıyor eleştirilerine cevap verdi.
Sivil Toplum Kuruluşu Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan 


Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Denizli'de işadamları ve STK temsilcileri ile buluştu. Muhalefetin kendisini siyaset yapmakla suçladığını belirten Erdoğan, ''Cumhurbaşkanı siyaset yapıyor' diyorlar. Ne demek o? Yani Cumhurbaşkanı siyasetin dışında olabilir mi? Siyasetle ilgili söyleyeceği hiç bir şey yok mu? Bunlar kendilerine göre konu mankeni arıyorlar. Ben Cumhurbaşkanı olarak konu mankeni değilim' dedi.

Recep Tayyip Erdoğan Hakkında
Üniversiteyi Marmara Üniversitesi İktisadî ve Ticarî Bilimler Fakültesi'nde okuyan Erdoğan, bu okuldan 1981 yılında mezun oldu. Gençlik yıllarından itibaren sosyal hayat ve siyasetle içice bir yaşamı tercih eden Erdoğan, disiplinli ekip çalışmasının ve takım ruhunun önemini kendisine çok genç yaşlarda öğreten futbolla 1969-1982 yılları arasında amatör olarak ilgilendi. Aynı zamanda bu yıllar, genç bir idealist olarak memleket meseleleri ve toplu...
devamı
21 Mart 2015 Cumartesi günü yayınlandı