CHP PM Üyesi Tatlıdil: 'Biz yukarıda hiç bir partiyle ittifak düşünmüyoruz' - SİİRT

CHP PM Üyesi Tatlıdil: "Biz yukarıda hiç bir partiyle ittifak düşünmüyoruz" - SİİRT - CHP heyeti, Siirt 'te - CHP Şanlıurfa Milletvekili Aziz Aydınlık - Uşak Milletvekili Özkan Yalım - CHP Siirt İl Başkanlığına ziyaret - CHP Parti Meclisi Üyesi Bülent Ecevit Tatlıdil'in açıklamalarıCHP heyeti Siirt 'te - CHP PM Üyesi Bülent Ecevit Tatlıdil: - "Biz yukarıda bir ittifak, ne İYİ Parti'yle ne HDP'yle ne de başka bir partiyle düşünmüyoruz"SİİRT (AA) - CHP Parti Meclisi (PM) Üyesi Bülent Ecevit Tatlıdil, "Biz yukarıda bir ittifak, ne İYİ Parti'yle ne HDP'yle ne de başka bir partiyle düşünmüyoruz." dedi.
CHP Şanlıurfa Milletvekili Aziz Aydınlık, Uşak Milletvekili Özkan Yalım ve Parti Meclisi (PM) Üyesi Bülent Ecevit Tatlıdil'den oluşan heyet, CHP İl Başkanlığını ziyaret ederek partililerle görüştü.Tatlıdil, burada yaptığı açıklamada, 31 Mart 2019'da yapılacak yerel seçimler öncesinde bölgeye çeşitli ziyaretler gerçekleştirdiklerini söyledi.

Bir gazetecinin CHP'nin yerel seçimde ittifak yapıp yapmayacağı sorusu üzerine Tatlıdil, şöye konuştu:"Genel Başkanımız ve parti sözcümüz de dile getirdi. Biz yukarıda bir ittifak, ne İYİ Parti'yle ne HDP'yle ne de başka bir partiyle düşünmüyoruz. Biz göstereceğimiz adaylarla, o adayları toplumun bütün kesimlerinin oy verebileceği nitelikli, donanımlı adaylarla tabanda bir ittifak, yani 'Toplum İttifakı' adı altında bu seçimlere gideceğiz. Onun dışında yerel seçimlerde belediye başkanları üzerinde bir ittifak yapmak gayet zor yani. Çünkü hangi adaya, 'Geri dön.' diyebilirsiniz ama biz göstereceğimiz adaylarla ve değerlendirmelerimizle halkın benimsediği en doğru adayı bularak teveccüh kazanan insanları yerel yönetimlerde aday göstermeyi düşünüyoruz."
Yerel Seçimler Yerel Yönetimler Yerel Yönetim Nitelik Yerel Seçim 

20 Ekim 2018 Cumartesi günü yayınlandı