CHP lideri Kılıçdaroğlu'nun altın klozet dönüşü

Cumuhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu arasındaki altın klozet polemiği CHP liderinin son açıklamasıyla yeni bir boyut kazandı.
Chp Cumhurbaşkanlığı Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu 


Kılıçdaroğlu, dün akşam katıldığı bir televizyon programında altın klozet ifadesini Cumhurbaşkanlığı Sarayı için kullanmadığını söyledi. CHP liderinin bu açıklamasından sonra ortaya çıkan görüntüler ise Kılıçdaroğlu ' nu yalanlıyor.

Kılıçdaroğlu, partisinin seçim mitinginde yaptığı konuşmada “Sen saraya para harcadın. Sen artık tuvalete giderken bile altın klozetli tuvalet kullanıyorsun” diyor.
Kemal Kılıçdaroğlu Hakkında
Kemal Kılıçdaroğlu, 1948 yılında Tunceli'nin Nazımiye İlçesi'nde dünyaya geldi.ilk ve ortaöğrenimini Erciş, Tunceli, Genç, Elazığ gibi Anadolu'nun çeşitli yerlerinde tamamladı.1971 yılında ise Ankara İktisadi ve Ticari İlimler Akademisi'nden (Gazi Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi)mezun oldu. Lisans öğrenimini tamamladığı 1971 yılında, girdiği hesap uzman yardımcılığı sınavının ardından Maliye Bakanlığı'nda göreve başladı. Daha s...
devamı
2 Haziran 2015 Salı günü yayınlandı