CHP'li İhsan Özkes'den Şişli değerlendirmesi: Ben de anlamaya çalışıyorum

CHP'de günün manşeti ŞİŞLİ KRİZİ!
Şişli Belediye Başkanı Hayri İnönü Chp Mustafa Sarıgül İhsan Özkes 


CHP'li Şişli Belediyesi'ndeki kriz Belediye Başkanı Hayri İnönü'nün eşi Doçent Nazlı İnönü'nün açıklamalarıyla yeni bir boyut kazandı. İnönü, eski Şişli Belediye Başkanı Mustafa Sarıgül'ün kendilerini ölümle tehdit ettiğini iddia etti.

“BÖYLE BİR TABLO BEKLEMİYORDUM”
Mustafa Sarıgül, suçlamaları kabul etmezken Şişli krizinde arabulucu olarak görevlendirilen CHP İstanbul Milletvekili İhsan Özkes, CNN Türk canlı yayınında konuştu. Daha önce yaptığı açıklamalarda “Sorun çözüldü” mesajı veren Özkes, son iddialar için “Böyle bir tablo beklemiyordum. Gerçekten de bir uzlaşı sağlanmıştı. Genel başkan tarafından görevlendirildikten sonra İstanbul'a birkaç defa gittim. Arkadaşlarla ayrı ayrı görüştüm“ dedi.

“BEN DE ANLAMAYA ÇALIŞIYORUM”

Basına sızan tehdit konularını özellikle Sarıgül'e sorduğunu anlatan Özkes, Sarıgül'den ”Biz seçilmiş olan İnönü başkanımıza saygılıyız” cevabını aldığını belirtti. Tehdit iddialarını krizin diğer aktörüne sorduğunu da ekleyen Özkes, İnönü'nün de iddiaları reddettiğini söyledi. İkili arasında uzlaşı sağlanmışken Nazlı İnönü'nün iddialarına şaşırdığını ekleyen Özkes, “Ben de anlamaya çalışıyor, ben de çözmeye çalışıyorum” dedi
18 Aralık 2014 Perşembe günü yayınlandı